MENIU CAUTĂ

Prima declarație a Adelinei Pestrițu de la botezul fiicei sale. Trăiește cele mai fericite clipe din viața sa | FOTO

Distribuie

Adelina Pestrițu a făcut prima declarație în ziua în care și-a botezat fiica, Zenaida Maria. Fosta vedetă tv este mai fericită ca niciodată.

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, a fost una dintere cele mai importante și mai fericite zile din viața fostei prezentatoare de televiziune Adelina pestrițu. Aceasta a creștinat-o pe fiica sa, Zenaida Maria.

Adelina Pestrițu a făcut prima sa declarație în ziua în care și-a botezat fiica.

„Mulţumim foarte mult pentru prezenţă. Este o minune, este foarte cuminte! Mulţumim mult, seară bună!”, a spus Adelina Pestrițu la ieșirea de la Biserica Naşterea Maicii Domnului din centrul Bucureştiului, acolo unde a creștinat-o pe Zenaida Maria, potrivit spynews.ro.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. Sâmbătă, 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

FOTO: Sorin Cioponea

Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

 

Citește mai multe despre Virgil Steblea și botez pe Libertatea.

Comentarii