Mergi direct la conținut »
Primul conflict între Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia, la Exatlon. “Hai, bă, oprește-te!“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primul conflict între Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia, la Exatlon. “Hai, bă, oprește-te!“

Primul conflict între Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia, la Exatlon. “Hai, bă, oprește-te!“

După ce au stat o perioadă la vilă, profitând de toate condițiile, de data asta Faimoșii antrenați de Vladimir Drăghia au pierdut jocul, așa că au fost nevoiți să petreacă noaptea la baracă.

Faimoşii au stat o noapte la baracă, iar concurenţii antrenaţi de Giani Kiriţă au petrecut o noapte la hotel, în condiţii de lux. Ceremonia de dinaintea primului joc din această seară a fost prilej ca Giani Kiriţă să îl ia la rost pe adversarul de la Faimoşi, Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia declara că la baracă sunt condiţii mai neprietenoase decât în coteţul din sezonul 1. Faimosul îi spunea lui Cosmin Cernat ce sfaturi le-a dat concurenţilor pentru a se asigura că dorm mai bine. Giani Kiriţă a intervenit imediat. „Hai, bă, oprește-te! Vorbești mai mult decât Cazacu! Ai uitat. Gata, că mai suntem și noi! Vorbești tu prea mult. Ne-ai disperat!”, a spus Giani Kiriţă la Kanal D.

Citește și

Moscova, afectată de cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimii 70 de ani / GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close