Mergi direct la conținut »
Prin ce operație a trecut Iulia Albu. "Am suferit o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prin ce operație a trecut Iulia Albu. "Am suferit o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian"

Prin ce operație a trecut Iulia Albu. „Am suferit o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian”

Iulia Albu a trecut printr-o intervenție chirurgicală, Vedeta a ajuns pe mâna medicilor pentru îndepărtarea unui chist ovarian.

De Dana Aramă,

Iulia Albu a oferit detalii despre operație pe blogul său.

„Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.

Din fericire, diagnosticul corect nu a a venit „prea tarziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă.

Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” si o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi.

Fără reclame, fără compromisuri și fără minciuni. Operația a fost achitată integral ridicându-se la aproximativ 12.000 ron. Surprinzător, deși unii dintre noi plătim o gramadă de taxe, statul nu suporta decât la puține spitale private mai mult decât o zecime din aceste costuri”, a scris vedeta pe blog.


Citește și:

Cosmin Contra, fan al motocicletelor. Selecționerul României, primit ca un rock star la ”Iubim 2 roți”

Close
Închide
  Close