„Producătorilor le-a plăcut foarte mult ideea de a face Bodyguard 2 cu Prinţesa Diana într-un rol similar cu cel jucat de Whitney. Timp de un an nu au ştiut foarte mulţi oameni despre acest plan“, a povestit Costner într-un interviu a People TV.

Potrivit celebrului actor, Ducesa de York, Sarah Ferguson, a fost cea care l-a pus în legătură cu fosta soţie a Prinţului Charles, iar Lady D. a acceptat rolul.

Marea ei temere a fost, însă, legată de o eventuală scenă a unui sărut. „Îmi amintesc că a fost incredibil de drăguţă când m-a sunat să-mi pună întrebarea: «Vom avea o scenă în care ne sărutăm?»“, a povestit Costner, care a adăugat că Prinţesa Diana era îngrijorată de percepţia publicului privind astfel de scene având în vedere că viaţa ei era în continuare controlată şi analizată deşi divorţase de Prinţul de Wales.

„Am liniştit-o, i-am spus că probabil va exista şi aşa ceva, dar vom face astfel încât să fie bine“, a mai adăugat Costner.

Lady D. nu a apucat nici măcar să citească scenariul filmului deoarece a murit în tragicul accident de pe 31 august 1997.


Citește și: Miodrag Belodedici își reface viața la 55 de ani: „Sunt îndrăgostit!”. Cum arată cea care i-a furat inima, ce spune despre căsătorie și despre copii. Dorinel și Răducioiu iubesc și ei din nou"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze