MENIU CAUTĂ

FOTO/ Prințesa Mary a Danemarcei și Brigitte Macron s-au asortat în Copenhaga. Ținutele lor, din nou apreciate pentru eleganță și bun stil

Distribuie

Prințesa Mary a Danemarcei și Brigitte Macron au ales roșul pentru întâlnirea din Copenhaga. Brigitte Macron (65 de ani) se află în Danemarca, unde îl însoțește pe soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron. 

Ținutele celor două au fost din nou apreciate pentru eleganță și bun stil. Cele două au ales roșul, atunci când au participat, alături de soții lor, la o ceremonie de depunere a coroanelor.

 

Ceremonia a avut loc la monumentul soldaților căzuți de la Cetatea din Copenhaga. Ambele femei au prezentat stilul lor chic la eveniment, cu Prințesa Mary uimitoare într-o rochie midi, cravată la talie și mâneci subțiri de balon, potrivit  express.co.uk.  Ea a mai purtat o pereche de pantofi cu toc și o uimitoare broșă tematică botanică și cercei similare. Soția prințului moștenitor din Danemarca, Frederik, în vârstă de 44 de ani, seamănă izbitor cu celebra Kate Middleton, din regatul britanic.

Brigitte Macron, pe de altă parte, a purtat o rochie roșie cu un sacou într-o nuanță potrivită. A adăugat o geantă corespunzătoare și pantofi cu toc negri.

Prințul Frederik al Danemarcei, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu Mary în 2004, în timp ce Brigitte și președintele francez Emmanuel Macron, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit în 2007.

Fotografii: Hepta

Citește și

EXCLUSIV/ Durerea din spatele zâmbetului de comediant. Confesiunile lui Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă. „La moartea fiicei mele, mi s-a zdruncinat credința” – VIDEO

 

Citește mai multe despre brigitte macron, copenhaga, roșu și tinute pe Libertatea.

Comentarii