Mergi direct la conținut »
Probleme în familia lui Jojo. "Am petrecut ultimele 48 de ore mai mult la spital"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Probleme în familia lui Jojo. "Am petrecut ultimele 48 de ore mai mult la spital"

Probleme în familia lui Jojo. „Am petrecut ultimele 48 de ore mai mult la spital”

Jojo a trecut în ultimele zile prin momente deloc plăcute. Aceasta a stat mai mult prin spital cu bunica sa, care nu s-a simțit bine.

De Dana Aramă,

„Dragilor vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru toate mesajele impresionante pe care mi le-ați trimis după cursa pentru ultima șansă de la Asia Express România. Am început să răspund la ele și vă rog să nu vă supărați că nu am răspuns mai curând, însă am avut două zile mai grele cu niște probleme mai delicate de sănătate în familie, cu bunica mea.

Așadar am petrecut ultimele 48 de ore mai mult la spital și de aceea a intervenit lipsa de interacțiune. Însă credința e mare și eu sunt foarte curajoasă și la fel și bunica mea, și nu am las așa de ușor. Și chiar dacă viața nu îmi oferă mereu motive pentru a zâmbi, le caut eu, pentru că eu cred că merită să ne hrănim bucuria de a trăi în fiecare zi. Bunica mea m-a crescut alături de părinții mei și m-a învățat atâtea lucruri și înseamnă totul pentru mine. Azi dimineață era însă mult mai bine. ??

Ceea ce vreau să vă transmit este că dincolo de toate lucrurile frumoase pe care le vedem unii despre alții în exterior, și mai ales pe canalele de socializare, suntem cu toții vulnerabili și de multe ori răniți. De aceea, în fiecare zi trebuie să avem mai multă compasiune unii pentru ceilalți, și toleranță, și înțelegere, pentru că suntem diferiți, dar de fapt suntem la fel.

Am văzut multă suferința în ultimele două zile și vreau să spun doar că sunt alături sufletește de toți oamenii care trec prin clipe grele. Curaj, credință, compasiune și încredere în puterea mare a lui Dumnezeu. Dumnezeu e mare. Vă îmbrățișez!”, le-a explicat vedeta fanilor săi din mediul online, acolo unde este foarte activă.

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia
Recomandări

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Citește și: Libertatea are corespondent special la Madrid, la Congresul socialiștilor europeni, unde Dragnea și Dăncilă vor fi prezenți. Azi și mâine, socialiştii europeni îşi prezintă viziunea pentru viitorul Europei

 

Close
Închide
  Close