De Ana Maria Păsat,

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au rămas în relații amicale după un divorț discret, în care rufele nu s-au spălat în public. Amândoi se implică, financiar și nu numai, în creșterea fiului lor, David, acum în vârstă de 9 ani.

Băiatul locuiește cu mama sa, într-o vilă din Voluntari, și petrece cu ea majoritatea timpului. De altfel, între cei doi este o relație foarte apropiată. David îi povestește tot ce face, o ascultă și îi cere sfaturile. Totodată, vedeta TV este cea care-l duce toată săptămâna la antrenamentele de fotbal – puștiul fiind legitimat la FC Voluntari -, dar și la înot.

Claudiu a început să se implice însă și el în activitățile lui David, de o vreme. Mai exact, de când a rămas fără job, după demiterea neașteptată de la Dinamo.

În prezent, Claudiu își face program cu fiul său în fiecare weekend și a preluat de la fosta soție sarcina de a-l duce la meciul de duminică, din campionat. David îi calcă pe urme lui Claudiu, întrucât este atacant, post pe care a jucat și tatăl său. Puștiul execută foarte bine mai ales loviturile libere și este unul dintre golgheterii echipei.

Stau retrași, printre părinți

Când nu are încotro și trebuie să-și însoțească fiul la meci, la baza sportivă de lângă ștrandul Moghioroș, Diana Munteanu preferă să fie o prezență foarte discretă. Se îmbracă sport, ca să nu iasă în evidență, și stă ceva mai retrasă de grupul celorlalți părinți. La fel procedează și Claudiu Niculescu. Doar că acesta, prin natura meseriei sale, e asaltat de fiecare dată de copiii care-l recunosc sau de antrenori, cu care discută, evident, despre fotbal.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Marina Almășan scrie cărți cu viteza… zborului de avion! Îi ia mai mult să strângă bani ca să le publice

 

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase