MENIU CAUTĂ

Reacția Andrei când o admiratoare îi pupă mâna. Incredibil moment

Distribuie

Andra a fost luată prin surprindere de o admiratoare, care i-a sărutat mâna în culisele unui concert.

Andra a susținut recent un concert la Ploiești. După spectacol, în culise, artista s-a întâlnit cu una dintre cele mai înfocate admiratoare ale sale.

Femeia respectivă a fost extraordinar de încântată să-și vadă idolul de aproape. A luat-o prin surprindere pe Andra, sărutându-i mâna. Cântăreața a reacționat imediat.

„Am făcut multe sacrificii și nu îmi pare rău”, îi spune admiratoarea Andrei, după care îi pupă mâna.

„Oooo, of…”, i-a răspuns Andra admiratoarei sale, după care a luat-o în brațe și a sărutat-o pe ambii obraji.


„Dar nu e prima oară când mă vede. M-a mai văzut. iar faptul că plânge de fiecare dată când mă vede, mă…(n.r. își duce mâna la inimă, dând de înțeles că gestul admiratoarei o emoționează puternic)”, explică Andra.

Andra, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor a scos numeroase hit-uri, iar concertele ei sunt așteptate cu sufletul la gură de fani. În ceea ce privește viața personală, Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, împreună cu care are doi copii, David și Eva.


Citește și: VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. ”Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?”


 

Citește mai multe despre concert pe Libertatea.

Comentarii