Mergi direct la conținut »
Reacția lui Cezar Ouatu după eliminarea de la X Factor UK. „Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus că…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția lui Cezar Ouatu după eliminarea de la X Factor UK. „Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus că…”

Reacția lui Cezar Ouatu după eliminarea de la X Factor UK. „Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus că…”

Cezar Ouatu a fost înlocuit pe scaun de compozitoarea Janice Robinson, în vârstă de 50 de ani, care a interpretat piesa Arethei Franklin, „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman“. Astfel că artistul a fost eliminat din concurs.

Reacțiile din partea admiratorilor nu au întârziat să apară. „Sunt dezgustată. Cezar Ouatu este fabulos. Este o nedreptate“, „Cezar să iasă? El este de departe cel mai bun cântăreţ. Sper să îl aducă înapoi. Este asta o competiţie de muzică sau ce?!, sunt părerile oamenilor.

Cezar Ouatu a declarat că nu este supărat de hotărârea actriţei Ayda Williams de a-l înlocui cu Jenny la „X Factor UK“.

„Nu sunt deloc supărat, sunt chiar foarte fericit, pentru că reacţiile concurenţilor din echipa mea, ale membrilor juriului şi ale publicului sunt mai relevante decât orice trecere într-o altă etapă. Eu sunt foarte bucuros că am creat ecouri foarte bune din toate punctele de vedere pe plan internaţional. Mă rog, mai puţin pe partea de România, pentru că anumiţi români au înţeles că eu mi-am renegat ţara, ceea ce nu are nicio legătură, este doar o chestie de marketing şi de strategie de imagine. Din punct de vedere al ecourilor şi al contactului meu cu Simon Cowell, ceea ce mă flatează cel mai mult, de fapt, mi-am dus la îndeplinire misiunea cu succes. După cum s-a văzut, şi reacţiile oamenilor din mediul online sunt extrem de bune. Jenny, cea care mi-a luat locul, mi-a spus că nu trebuia să ies eu. Toţi au rămas uimiţi când m-au ascultat. Pe pagina oficială X Factor UK sunt peste 150 de comentarii unde lumea mă susţine foarte mult şi mă vrea înapoi, dar nu din punct de vedere umanitar, ci pentru că mă consideră unul dintre cei mai buni“, declară contratenorul pentru Adevărul.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 

„Am avut deja câteva propuneri de la anumite agenţii din Anglia şi urmează să merg pe mai multe zone, nu doar în Anglia. Dar repet, de fapt, pentru mine acest X Factor a fost un fel de carte de vizită pe care am vrut să mi-o fac şi anume, această audiţie cu membri ai juriului de asemenea anvergură, lucru care s-a întâmplat. Dacă ai câştigat un talent show nu înseamnă că ai şi garanţia unei cariere internaţionale. Şi, repet, reacţiile după cele două audiţii ale mele au fost extraordinare”,  a mai spus Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu, contra-tenor în vârstă de 38 de ani, a impresionat juriul și publicul, deopotrivă, la cea mai recentă ediție a X Factor UK, tocmai de aceea decizia de a-l elimina din concurs a fost complet neașteptată.

Citește și

Fiul lui Gino Iorgulescu ar fi fost client al dealerilor de cocaină. Ce spune președintele LPF

Close
Închide
  Close