Mergi direct la conținut »
Reacția fostei soții a lui Răzvan Simion după declarațiile făcute de acesta. "Amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția fostei soții a lui Răzvan Simion după declarațiile făcute de acesta. "Amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră"

Reacția fostei soții a lui Răzvan Simion după declarațiile făcute de acesta. „Amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră”

Diana Simion a făcut declarații după ce fostul ei partener de viață, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, a vorbit despre divorțul lor, din urmă cu câțiva ani.

De Dana Aramă,

Răzvan Simion a făcut declarații despre fosta sa soție la o emisiune de televiziune. „Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă!”, a spus el.

Diana Simion a comentat, pentru wowbiz.ro, declarațiile făcute de fostul ei partener de viață.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a spus Diana Simion pentru sursa citată.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu cântăreața Lidia Buble.

Citește și: România a fost atacată cibernetic din Rusia, anul trecut. Microsoft: „Atacurile vor continua și în 2019, în Europa”

 

Close
Închide
  Close