MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 13:37

Reacții năucitoare după ce Connect-R a anunțat că s-a despărțit de soția sa. „Stările ei care v-au adus la despărtire sunt cauza hormonilor și a depresiei post partum”

Distribuie

După ce a anunțat că s-a separat de Misha, soția sa, Connect-R a primit reacții năucitoare din partea fanilor săi, deloc puțini la număr.

Connect-R a fost căsătorit cu Misha și păreau unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc, însă au ajuns la despărțire. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Maya.

După ce Connect-R a anunțat că s-a separat de soția sa, reacțiile fanilor mnu au întârziat să apară pe contul de Instagram al artistului.
„Fii alături de soția ta, Relu. Căci stările ei care v-au adus la despărțire sunt cauza hormonilor și a depresiei post partum. Fii bărbat și rămâi lânga ea, luptă pentru familia voastră”, „Se vedea demult că nu mai sunteți un cuplu… capul sus și să rămâneți părinți pentru micuță…”, „Bănuiam! Păcat, Maya va fi cea mai afectată! Întotdeauna ai părut cel mai implicat în relația asta (părerea mea), succes Connect-r pe toate planurile!”, „Îmi pare rău de voi. Erați unul dintre cuplurile din lumea mondenă, pe care îi apreciez. Cât de mult ați putut lupta cu greutățile vieții. Multă fericire și grijă de micuța Maya, un copil minunat”, „Era evident! Nu credeam că momentele prin care ați trecut vă vor despărți vreodată, dar cred că fiecare a ales ce l-a interesat mai mult… nu judec, însă ceea ce faci tu acum nu va suplini niciodată familia', așa cum este definită ea! De admirat atitudinea Mishei!!”, „Îmi pare f. rău… Prea multe despărțiri în ziua de azi… ??Erați f. frumoși împreună! ☹️”,

„Păcat, arătați perfect împreună, Dumnezeu să vă fie alături în toate deciziile voastre, să fiți sănătoși să puteți fi alături de îngerașul vostru, noi oricum vă iubim așa cum sunteti și vă urmărim în continuare”, „Păcat… Dar se vede clar că în această despărțire tu ești cel care trage mai mult ca micuța să nu simtă aceasta răceală… Dragostea și respectul se simt puternic prin cuvintele pe care le spui despre mama copilului, nu judec, pentru că nu știu profunzimea poveștii, dar tu meriți mult mai mult respect din partea soției tale. Din partea mea ai tot respectul, te vad printre putinii OAMENI în toată puterea cuvântului din industria mondenă”,

„Stai liniștit …mulți au înțeles că nu mai formați un cuplu! Important e să fiți fericiți și părinti exemplari… restul nu mai contează!!! Sunteți 2 oameni frumoși și buni și meritați tot binele din lume chiar și separați !??”, „Nu e capăt de lume… se simțea răceala dintre voi… așa a fost să fie… viața merge mai departe… sunteți părintii unui copil minunat… trebuie să rămâneți prieteni buni pentru ea…”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl urmăresc pe Connect-R pe rețelele de socializare.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Comentarii