Mergi direct la conținut »
S-a aflat: Valentina Pelinel are două rochii de mireasă la nunta cu Cristi Borcea de la Budapesta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > S-a aflat: Valentina Pelinel are două rochii de mireasă la nunta cu Cristi Borcea de la Budapesta

S-a aflat: Valentina Pelinel are două rochii de mireasă la nunta cu Cristi Borcea de la Budapesta

Zi mare pentru Valentina Pelinel, care se mărită duminica aceasta cu Cristi Borcea, cel care este cel de-al doilea soț al blondei. 

De Dana Aramă,

Fost model internațional și obișnuită cu tot ce e mai bun și mai frumos, Valentina Pelinel nu vrea să facă niciun rabat la nunta ei. Din dorința de a fi perfectă în cea mai importantă zi din viața ei și de a arăta ireproșabil, dar și pentru a fi sigură că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei, Valentina Pelinel a decis să poarte două rochii de mireasă la nunta sa cu fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo.

La ceremonia religioasă, care va avea loc duminică, la ora locală 17:00, mireasa Valentina Pelinel va purta o rochie de culoare albă, în stil prințesă.

La petrecerea de după slujba religioasă, blonda se va schimba. Ea va purta o rochie comodă, dar spectaculoasă, de culoare ivoire, cu volane, potrivit wowbiz.ro.

În ceea ce privește încălțămintea, Valentina Pelinel va purta o pereche de sandale argintii, de la un celebru brand, costul acestora fiind de 1.000 de euro.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.  Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea are loc în Ungaria duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA. Petrecerea va avea loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapesta, Gundel.


Citește și: VIDEO/ România umană: 3.000 de femei și bărbați vor să fie voluntari la Spitalul de Copii ”Marie Curie”! „În cadrul proiectului de voluntariat se intră mai greu ca la o companie multinațională”


 

Close
Închide
  Close