MENIU CAUTĂ

Are sau nu Andreea Esca operații estetice? Adina Alberts a scos totul la iveală

Distribuie

Medicul estetician Adina Alberts a comentat pe marginea look-ului binecunoscutei prezentatoare de televiziune Andreea Esca.

Andreea Esca, care este măritată cu omul de afaceri Alexandre Eram, este una dintre cele mai cunoscute, dar și cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră.

Cu un look impecabil, Andrea Esca este foarte admirată pentru felul în care arată. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, medicul estetician Adina Alberts, partanera de viață a lui Viorel Cataramă, a lămurit misterul în ceea ce privește existența sau non-existența unor operații estetice la celebra vedetă de televiziune.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…”, a spus Adina Alberts despre Andreea Esca.Citește și: VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui


 

Citește mai multe despre Adina Alberts, botox și Operatii estetice pe Libertatea.

Comentarii