Mergi direct la conținut »
Schimb de replici între Andreea Mantea și fostul ei iubit, Cristi Mitrea. "Hai acasă, mama"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Schimb de replici între Andreea Mantea și fostul ei iubit, Cristi Mitrea. "Hai acasă, mama"

Schimb de replici între Andreea Mantea și fostul ei iubit, Cristi Mitrea. „Hai acasă, mama”

Andreea Mantea și fostul ei iubit, Cristi Mitrea, au avut un schimb de replici pe o rețea de socializare. Replicile celor doi dovedesc că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine, după o perioadă în care lucrurile nu au fost tocmai pe roze între ei.

De Dana Aramă,

Pe contul ei de Instagram, Andreea Mantea a publicat o fotografie cu o imagine pe care a susprins-o în parcare, care înfățișează un obiect în formă de inimă.

„…și mergând eu prin parcare, „dragostea”-mi ieși in cale!??”, a menționat vedeta în dreptul fotografiei.


„Rupi și pe versuri mai nou, mama”, i-a scris Cristi Mitrea.
Andreea Mantea a răspuns imediat: „Aveam și continuare, dar… am zis să nu atrag atenția! Adică să nu excelez chiar în toate! Vrei să ți-o zic????”.
„Modestă cum te știu. Ia, impresionează-mă”, a mai spus Cristi Mitrea.
Replica Andreei Mantea a venit imediat: „Ooooffff, bine, dacă insiști. dar de ce e neagră oare. oare o fi de supărare?”.
Cristi Mitrea a intervenit din nou: „Hai acasă, mama. Scoatem un mini volum. Ești top!”.

Printre cei care i-au transmis comentarii s-a aflat și nimeni altul decât fostul său iubit și tatăl băiețelului ei, Cristi Mitrea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.


Citește și:

Andrei Pleșu anunță că se retrage din viața publică, acuzând imixtiunea „corectitudinii politice” în cercetarea științifică!

Close
Închide
  Close