MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2017 17:39

Scrisoarea emoționantă a fiicei Andreei Bănică. Te impresionează până la lacrimi

Distribuie

Fiica Andreei Bănică i-a scris o scrisoarea emoționantă lui Moș Nicolae.

Cântăreața Andrea Bănică, care este căsătorită cu lucian Mitrea de foarte mulți ani, este mama a doi copii. Ea are o fiică, Sofia, în vârstă de opt ani, după nașterea căreia a mărturisit că a suferit de singurătate.

Anul acesta, Andreea Bănică a devenit mămică pentru a doua oară, aducând pe lume un băiețel care a primit numele Noah Andrei.

Cântăreața a făcut publică, pe pagina sa de pe o rețea de sodcializare, o scrisoare plină de cuvinte emoționante pe care fiica sa cea mare, Sofia, i-a scris-o lui Moș Nicolae.

„Dragă Moş Nicolae, dacă crezi că am fost cuminte anul acesta, mi-aş dori câteva dulciuri, nilşte haine pentru fratele meu, nilşte snicherşi damă cu franjuri roşii şi multă fericire pentru toată familia. Îţi mulţumesc şi deabia aştept să vii!!”, sunt cuvintele pe care Sofia, fiica solikstei Andreea Bănică, le-a aşternut pe o foaie de hârtie, pe care a personalizat-o cu mai multe perechi colorate de ghetuţe.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: 'Ultima tonă. Am fost miner la Uricani', episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


 

Citește mai multe despre Mos Nicolae, scrisoare și Sofia pe Libertatea.

Comentarii