De Madalina Ciodaru Burada,

După ce a participat la evenimentul care a avut loc la Cercul Militar din Bucureşti, Şerban Huidu a arătat un comportament neobişnuit şi, practic, de nerecunoscut. Deşi presa i-a urmărit fiecare mişcare, Huidu a încercat să se protejeze de reprezentanţii mass-media nescoţând nici un cuvânt în faţa lor. Mai mult, văzând că este aşteptat la ieşirea din clădire, fostul „cârcotaş” a zăbovit minute bune, în spatele uşii, fixând cu privirea jurnaliştii care îl aşteptau afară. După ce, într-un final, şi-a luat inima în dinţi şi a ieşit, a plecat glonţ spre casă, în zona Cotroceni, culmea… pe jos!
Deşi fotoreporterii Libertăţii au încercat să scoată o declaraţie de la el, Huidu şi-a continuat drumul pe jos, alături de ei, la fel de silenţios. Ciudat este faptul că acesta s-a comportat cel puţin ciudat, chiar şi pentru o persoană aflată în situaţia sa: părea dezorientat, cu o mină extrem de întunecată, a aşteptat să traverseze timp de zeci de secunde, deşi nu trecea nici o maşină şi, la un moment dat, s-a aşezat pe marginea unui gard, cu o figură încremenită, privind fără ţintă, în gol.
Şerban Huidu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în urma accidentului din octombrie 2011 când maşina condusă de el a lovit o Dacia Logan în care şi-au găsit sfârşitul trei persoane.
Citeşte şi: Şerban Huidu, DECLARAŢIILE CARE ARUNCĂ TOTUL ÎN AER: „SUNT VINOVAT, pentru că eram pe contrasens”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste