MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

Șerban Huidu dă cu parul în cazul Borcea! „Cel mai tare se dă în spectacol penibila de actuală nevastă”

Distribuie

Sarcina Valentinei Pelinel a stârnit mare vâlvă în peisajul showbiz-ului românesc, deși ea nu a dezvăluit cine este tatăl viitorului ei copil, toată lumea speculează că este vorba despre nimeni altul decât Cristi Borcea, cel care este căsătorit cu Alina Vidican.
După aflarea acestei vești, Alina Vidican a avut replici dure la adresa Valentinei Pelinel, care a ripostat și ea.
Șerban Huidu și-a spus și el părerea în acest caz care a șocat showbiz-ul autohton.
"Cristi Borcea zis Butelie este un “capitalist de succes” ce a facut o groaza de bani din butelii! Unul dintre capitalistii de cumetrie ai Roamaniei, care si-a cladit afacerea nu pe cunostinte(ca e un agramat de frunte) ci pe tupeu si relatii, ca la asta sunt cei mai buni emanatii Revolutiei!

A fost prins cu furtul de la buget cand a fost mare conducator de club si acum face un pic de mititica impreuna cu tovarasii de cotcarii! Nu ma vorbim de viata particulara macinata de divorturi si dezvirginari in cada plina cu sampanie! Da da ati auzit bine, va dati seama ce a usturat-o pe matracuca.

Mai nou fantele de la Poarta Alba se pare ca are un copil cu Pelinel, al 7-lea cu 3 femei diferite, ca cineva trebuie sa faca bani din butelii altcineva trebuie sa ii cheltuiasca!”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

„Lasand la o parte penibilul situatiei in care Pelinel s-a dus la camera intima a penitenciarului atrasa fiind de farmecul sau euroii lui Don Juan de Butelie, cel mai tare se da in spectacol penibila de actuala nevasta – Alina care a ajuns la momentul in care roata s-a intors pentru ea: Atentie ce declara moralista:

”Noi suntem o familie solida, noi ne iubim. Aceasta femeie este o femeie de moravuri usoare, nu stiu ce urmareste!”, a declarat Alina Borcea, la Antena 1. Rugată să comenteze faptul că Valentina Pelinel este însărcinată, soţia lui Cristi Borcea a declarat: ”Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că e o stearpă”.

Pai sa spunem noi ce urmareste, dezvirginata in sampanie care esti: sa ii faca un copil lui Borcea sa scada mostenirea ordaslelor tale! E de moravuri usoare ca il desparte de sotia cu doi copii?! Da tu ce ai facut? E zdrenta? Da tu de unde stii? E sterpa? Iote ca Dumnezeu nu da cu parul loveste puternic la radacina: Sterpa o sa faca un copil cu Borcica….si o sa iti ia caimacul fandosita Pamantului!

citam din nou din intelepciunea otrepei:

”Valentina, eu nu am soţ de lăsat, eu nu m-am măritat să divorţez. Îţi transmit că vreau să ne respecţi intimitatea şi să ne laşi familia în pace. Îţi reamintesc că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea. Îţi mulţumesc. Să-şi caute fericire în altă parte. Eu lupt pentru soţul meu”

Ai nu zau? Cum sa divortezi de sponsor dupa ce te-ai chinuit atat sa-l desparti de fosta sotie! De unde viata indestulata, de unde vacante exotice de unde statut social? Din buteliile lui Borcica! Si acum, dupa ce te-ai chinuit atat, sa vina alta sa ti-l ia? Nu face ma chere! Unde mai pui ca va trebui sa si muncesti in viitor! Tz tz tz!”, a mai scris „cârcotașul”.

„Lasand deoparte aceste  povesti despre obrazul si onoarea unora, aceste intamplari reprezinta modele de viata pentru copii nostri! ” De ce tati sa fiu moral ca Borcea are 7 copii cu 3 femei si uite ce bine ii este!” ”De ce mami sa nu imi urmaresc interesul sa intalnesc un fraier cu bani si sa-i torn un copil-uite scap de probleme pe viata…”.

Acestea sunt intrebari la care trebuie sa raspundeti copiilor vostri. Si nu e usor, Asa ca luati fiecare atitudine ca aceste accidente morale ale societatii moderne sa nu devina lucruri normale!”, a încheiat el.

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii