MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Şerban Huidu RUPE TĂCEREA: „Nu sunt nici nebun, nici nu vreau să impresionez!” Vezi ce spune despre comportamentul lui, dar şi accidentul provocat de el!

Distribuie

După ce a fost atacat pe rând de eterna lui inamică, Oana Zăvoranu - care i-a descris comportamentul ca fiind cel al unui nebun -, şi de o parte a presei, fostul cârcotaş a decis să ia atitudine, printr-o postare pe internet.
"Nu sunt nici nebun, nici nu vreau sa impresionez! Pus si simplu eram obosit! Toti oamenii din media stiu realitatea, stiu dosarul si totusi au ales limbajul populist si usor de vandut! Nu am vrut sa mi se ia apararea ci sa se relateze corect!Ce vise am si eu!
Şerban Huidu, comportament DE NERECUNOSCUT: SINGUR, DEZORIENTAT ŞI CU MORALUL LA PĂMÂNT, la miezul nopţii, pe stradă | FOTO

Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect!
Elena Balog, văduva uneia dintre victimele lui Şerban, neagă faptul că vedeta ZV o ajută financiar: «Huidu minte! Trimite bani într-un cont inexistent!»

Ii rog si pe ei, si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea, si sa redeschida contul pe care l-au inchis! Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!”, a scris Şerban Huidu pe blogul lui.

„Ma voi supune oricarei hotarari a Justitiei”

„In ceea ce priveste actul de justitie el nu a fost influentat in nici un fel, desi s-a spus multe si am fost demonizat ca am cumparat justitia cu bani!

Nu am contestat nimic, desi puteam, pentru ca procesul sa se termine repede si oamenii sa primeasca despagubirile ce vor fi stabilite de catre judecatori! Ce am primit in schimb? epitete de :”drogat” sau „criminal odios”!

Exprimarile de genul „daca eram eu luam 20 de ani” si „in America era deja la inchis”, se lovesc de jurisprudenta existenta!

S-au scris multe si s-au sustinut multe: ca eram beat, drogat sau nu aveam dreptul de a conduce! Sau ca am depasit.
Şerban Huidu, DECLARAŢIILE CARE ARUNCĂ TOTUL ÎN AER: „SUNT VINOVAT, pentru că eram pe contrasens”

As vrea sa reamintesc ca dupa accident nu am parasit locul, am fost testat, mi s-a luat sange, iar in luna noiembrie 2011 am facut un examen neurologic si medical complet la clinica din Innsbruck, unde am fost internat anterior, examen care e la dosar si a stat la baza examinarii din Brasov pe care am facut-o ulterior!

Toate testele si analizele au iesit bine! La fel si examinarea! De asta nu va spune presa in veci nimic desi sunt la dosar! In ochii lor si in ochii celor injectati de ura, e doar un singur vinovat:eu!

In plus, in ziua aceea nu era aglomerat, nu erau coloane iar in fata mea conducea cumnatul meu, cu care am plecat impreuna din Predeal! Deci pe cine sa depasesc si pentru ce?
„Totul s-a făcut pentru Huidu. Un fir de păr nu i s-a mişcat din cap şi a omorât trei oameni” Vezi cine spune asta!

As vrea sa asigur urmasii victimelor, de adanca mea compasiune dar as vrea sa inteleaga ca nu ma voi lasa calcat in picioare, desi asta s-a urmarit de catre media si avocatii care ii manipuleaza!
Ma voi supune oricarei hotarari a Justitiei, in care am increderea ca isi va face treaba, indifent cat e de mare presiunea media exercitata in aceste zile asupra ei!”, a mai ţinut să precizeze Şerban Huidu.
Citeşte şi: ŞERBAN HUIDU are BANII ceruţi de familiile VICTIMELOR? Firma sa a avut PROFITURI URIAŞE înainte de accident

Citește mai multe despre Șerban Huidu pe Libertatea.

Comentarii