Mergi direct la conținut »
Silviu Prigoană, despre incidentul în care a fost implicat Ilie Năstase. "N-am înțeles de ce Poliția Română face conferință de presă pentru orice român care rămâne fără permis"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Silviu Prigoană, despre incidentul în care a fost implicat Ilie Năstase. „N-am înțeles de ce Poliția Română face conferință de presă pentru orice român care rămâne fără permis”

Omul de afaceri Silviu Prigoană a comentat despre incidentul în care a fost implicat Ilie Năstase la sfârșitul săptămânii trecute.

De Dana Aramă,

Vineri, în jurul orei 4:45, fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Acesta a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice. Fostul sportiv a fost audiat de oamenii legii. Incidentul în care a fost implicat Ilie Năstase a ajuns și în presa internațională.

Omul de afaceri Silviu Prigoană a comentat, la emisiunea Agenția VIP, moderată de Cristi Brancu la Antena Stars, despre scandalul în care a fost implicat Ilie Năstase.

„Ce a făcut Ilie… e prietenul meu, trebuie să recunosc, dar nu e în regulă, e descalificat. Probabil a uitat să spună, când l-a oprit poliția, că e Ilie Năstase. Am înțeles că a fost o razie de poliție și cu paparazzi. N-am înțeles de ce Poliția Română face conferință de presă pentru orice român care rămâne fără permis. Să faci circ pentru paparazzi…

Ministerul de Interne să accepte să se facă o conferință pentru un cetățean este absolut incredibil. Cine a greșit în toată povestea asta e Ilie Năstase. Echipajul de poliție nu a procedat corect. Au fost anunțați de presă, au venit grămadă. Ilie Năstase avea și un alt permis de conducere, în Monaco, nu se știa. Dacă el cunoștea legea, își preda permisul din România la poliție și îl păstra pe cel din Monaco”, a declarat Silviu Prigoană la emisiunea respectivă.


Citește și: Ministrul Muncii confirmă că Pilonul II de pensii va fi opțional. „Am aflat cu stupefacție că sunt și eu la Pilonul II”


 

Close
Închide
  Close