Mergi direct la conținut »
Smiley alături de o domnișoară misterioasă. Detaliul din imagine care l-a dat de gol
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Smiley alături de o domnișoară misterioasă. Detaliul din imagine care l-a dat de gol

Smiley a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare alături de o domnișoară misterioasă. Din păcate, artistul nu i-a dezvăluit identitatea, însă mâna și poșeta care  au fost surprinse în fotografie, lasă loc de interpretări.

De Livia Lixandru,

Smiley și-a făcut un selfie, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Acesta se afla alături de o tânăra, despre care mulți spun că este iubita interpretului. „Nu ştiu câţi te-au văzut pe tine în poză, dar mâna şi părul pasagerei din dreapta le-am remarcat cu toții”, i-a comentat unul dintre prietenii virtuali.

Smiley

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afișat cu nicio femeie și a refuzat categoric să mai vorbească despre viața lui amoroasă. Chiar dacă  presa l-a cuplat cu diverse fete, Smiley nu numai că nu a confirmat nicio relație, dar susține că nu o va prezenta lumii decât pe aceea care-i va deveni soție sau mamă a copiilor săi. Relația dintre Smiley și Laura Cosoi a fost ca o carte deschisă pentru presă, ambii fiind foarte deschiși în declarații.

Smiley, un artist discret cu viața personală

Totuși, după despărțire, cântărețul s-a transformat complet și a refuzat să-și mai expună sentimentele în public. Smiley are și o explicație pentru această hotărâre, care justifică și faptul că, în patru ani, nu și-a asumat nicio relație .„Îmi place să fiu discret pentru că mi se pare că altfel nu aș putea să am nimic real în viața mea, în materie de sentimente, de relație. Cred că depinde de fiecare cum vrea să-și facă viața. Ce-i drept nici nu am mai reușit să am o relație de lungă durată, de ani de zile”, a spus artistul, completând că niciuna dintre iubitele lui nu a reușit să țină secret faptul că se întâlnește cu el. Cu alte cuvinte, cele mai multe tentative de a avea o relație cu cineva s-au terminat la scurt timp deoarece, la un moment dat, toate pretendentele care ajungeau în preajma lui Smiley se lăudat cu el.

Close
Închide
  Close