Mergi direct la conținut »
Smiley și Gina Pistol își continua povestea de dragoste și pe platourile de filmare. Cei doi joacă împreună în comedia "Oh, Ramona!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Smiley și Gina Pistol își continua povestea de dragoste și pe platourile de filmare. Cei doi joacă împreună în comedia "Oh, Ramona!"

Smiley și Gina Pistol își continua povestea de dragoste și pe platourile de filmare. Cei doi joacă împreună în comedia „Oh, Ramona!”

"Oh, Ramona!" este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu pe care regizorul și scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie.

De Denisa Macovei,

„Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. „Un film despre noua generație de tineri români, dar europeni, globani, care trăiesc – la bine și la rău- după modele și stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viața lor, a celor din jurul nostrum, este pe zi ce trece tot mai occidental. Produsele pe care le consumăm, mentalitățile și comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până și vocabularul, tot mai romglez, ne arată forța acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim”, a declarat Cristina Iacob.

Smiley și Gina Pistol sunt colegi de filmări

Povestea românească din ficțiunea autobiografică „Suge-o, Ramona” a lui Andrei Ciobanu, care semnează și scenario alături de Alex Coteț și Cristina Jacob, a devenit în viziunea și execuția regizorului un film fără limitări culturale, fără granite geogragice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței. Regizorul a optat pentru o echipă internațională de actori talentați: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardp Boudreanu, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Ciurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.


EXCLUSIV | Primele fotografii cu clanul Borcea! De sărbători, omul de afaceri și-a strâns laolaltă cei șapte copii pe care îi are cu patru femei!

Close
Închide
  Close