MENIU CAUTĂ

Socrul lui Adrian Daminescu a murit. Mesajul cutremurător transmis de soția lui. “Drum bun, tata!”

Distribuie

Socrul lui Adrian Daminescu a murit. Anunțul trist a fost făcut de soția artistului, pe contul de socializare. Mesajele au curs lanț în dreptul mesajului cutremurător scris de Daniela Daminescu.

 Daniela Daminescu, în vârstă de 53 de ani, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, iar prietenii virtuali au încurajat-o și au sfătuit-o să fie puetrnică.

„Azi l-am privit ultima oară pe TATA , fizic. NICIODATĂ nu îi voi uita chipul, bunătatea din privire, zâmbetul cu care a încercat până în ultima clipă să ne încurajeze pe toți și mai ales ultima comunicare vizuală în care mi-a lăsat de înțeles că… asta e, s-a terminat… pentru că nu mai putea comunica verbal. Încerc să mă adun și TREBUIE SĂ O FAC, TREBUIE SĂ MERG MAI DEPARTE, am învățat să trăiesc cu amintirile celor dragi încă de acum mai bine de 15 ani, pot să controlez aceste amintiri și O SĂ O FAC în continuare. Azi am mai smuls o parte din suflet, care a plecat cu TATA. Mă dor toate, nu am parte din corp, suflet, minte care să nu fie afectată, dar E NORMAL. DRUM BUN, TATA, și, de ACOLO, DE SUS,TE ROG AJUTĂ-NE CAND SIMȚI CĂ AVEM NEVOIE!.”, a scris soția lui Adrian Daminescu, pe Facebook.

Citește și

Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. ”Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”

Citește mai multe despre Adrian Daminescu și Mesaj pe Libertatea.

Comentarii