Sora celebrei soprane Diana Croitoriu încearcă să găsească cu disperare o soluție pentru a împiedica o tragedie. Nu și-a mai văzut sora de peste cinci ani și stie că în spatele persoanjelor pe care le interpretază pe scenă, Diana trăiește un calvar care a adus-o la capătul puterilor la doar 34 de ani. Anca Dascălu locuiește în apropiere de Podu Iloaiei, în localitatea Holm împreună cu soțul și cei doi copii. Luni seară a vorbit ore întregi la telefon cu Diana, care se află încă pe patul unui spital din Charleville, Franța.

„Sora mea a plecat din Timișoara în Franța chiar în primul an de facultate. A primit o ofertă care a ajutat-o să ajungă pe marile scene ale lumii. Era o fire veselă, un copil optimist care își dorea să împartă talentul cu publicul la fiecare spectacol. Diana a mai avut o căsătorie de aproape șapte ani. Au venit împreună acasă și au făcut nuntă în țară. S-au lovit de mai multe probleme și s-a ajuns la divorț”, ne-a povestit Anca.
Aceasta spune că Diana și Alexis s-au cunoscut în momentul în care fata își căuta un specialist pentru a-i face un site personal. S-a îndrăgostit de el și au rămas împreună, în casa părinților lui. „Mă doare sufletul când știu prin ce a trecut și că nu am mai văzut-o de cinci ani, de când a fost la Opera din Brașov. A devenit mămică iar pe nepoțelul meu de aproape șase ani nu l-am văzut niciodată. I-a fost interzis să vină cu el în țară. Fratele nostru a fost ultima dată la ea în Franța, în urmă cu un an. M-a sunat și mi-a zis . Îi era rușine să recunoască faptul că pentru a doua oară nu a avut noroc în dragoste”, a mai spus sora Dianei Croitoriu.
Soprana a fost devastată de faptul că soțul ei o împiedică acum să își fadă fiul, lucru care a adus-o pe marginea prăpastiei. „Diana are nevoie de o pauză de la scenă, de la viața din Franța și trebuie să rupă orice legătură cu acel bărbat”, a mai spus Anca.
Diana Croitoriu și-a trăit copilăria în Târgu Neamț, a început facultatea în Franța și a terminat Conservatorul la Paris. A avut recitale în toate colțurile Franței, în Berlin și Finlanda. În 2012 a fost în centrul atenție în cadrul unui concert caritabil la Opera din Paris, pentru copii aflați în suferință.
În ultimii doi ani a fost obligată să refuze scena, iar partiturile au rămas undeva în umbră. Sora Dianei recunoaște că din acest motiv au început și problemele financiare, care au aruncat-o într-un colț al disperării.
 

Ce alegere! Ce antrenor din strainatate vrea Hagi in locul lui la Viitorul: "Da, recunosc"
PARTENERI - GSP.RO
Ce alegere! Ce antrenor din strainatate vrea Hagi in locul lui la Viitorul: "Da, recunosc"
Andreea Esca, un nou gest șocant. Ce face acum, după ce s-a vindecat. I-a uluit pe toți
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Andreea Esca, un nou gest șocant. Ce face acum, după ce s-a vindecat. I-a uluit pe toți
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
HOROSCOP
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
RECOMANDĂRI