MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2017 11:43

Sora Elenei Gheorghe sare în apărarea artistei. „Să vă faceți o intervenție chirurgicală să vă eliminați otrava”

Distribuie

Ana, sora Elenei Gheorghe, este foc și pară după ce lumea a rămas șocată de felul în care arată aceasta, deși abia a născut.

Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a doua oară la jumătatea lunii iulie. Artista a adus pe lume o fetiță. Cântăreața mai are un băiat, Nicholas, din mariajul cu Cornel Ene.

La doar câteva zile după ce a născut, silueta Elenei Gheorghe arată impecabil. Mulți s-au minunat și au spus că aceasta nici nu s-ar zice că a fost gravidă.

Sătulă de comentariile făcute la adresa Elenei Gheorghe, sora sa, Ana, a răbufnit și le-a dat peste nas cârcotaților.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


Sora Elenei Gheorghe sare în apărarea artistei. „Ea nu a adunat atâta frustrare, ură și răutate”

 

„În poza de mai jos este sora mea… da, așa arată ea la o săptămâna de la naștere… E meritul ei, al genei, si probabil al credinței si pozitivismului care o înconjoară mereu…. pentru că ea, dragi oameni nu a adunat atâta frustrare, ură și răutate, atâtea kilograme de defecte care să o îngrașe fizic și să o slăbească mental!!! Aceia dintre dumneavoastră care vă pierdeți timpul și scrieți comentarii urâte, pline de venin și furie înseamnă că aveți niște minusuri foarte mari, la nivel sentimental … or aceste lucruri vă pot îmbolnăvi sufletele… mă rog, dacă le aveți….

Nu dau sfaturi neoamenilor de obicei, dar am să fac o excepție de data asta: ce ar fi dragi femei fără ocupație, minte și pline de venin să vă vedeți de burtica voastră, să o operați voi, dacă aveți nevoie… Și da, aveți nevoie, și nu pentru aspectul fizic, știu eu multe femei grase cu suflet de aur…Voi celelalte, trebuie urgent să vă faceți o intervenție chirurgicală și să vă eliminați „otrava” ..

PS: Cu siguranță, când va vedea acest post, sora mea mă va ruga sa-l scot, căci așa e ea, un om bun, ce nu vrea conflicte… dar n-am să o fac, căci dacă voi, niște necunoscute, aveți dreptul să intrați în sufrageria omului și să faceți mizerie, eu de ce n-aș avea dreptul să-mi „vizitez” sora?”, a spus Ana, sora Elenei Gheorghe.


Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


Citește mai multe despre ana gheorghe, nastere și silueta pe Libertatea.

Comentarii