MENIU CAUTĂ

Sore trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. “Copilul e apogeul iubirii noastre“

Distribuie

Sore este mai fericită ca niciodată. Artista a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după ce a născut și despre cum a cucerit-o iubitul ei. Vedetei îi merge din plin și pe plan profesional și spune că nu se gândește încă la al doilea copil.

„În momentul în care am întâlnit persoana potrivită care a știut să mă privească așa cum sunt și să mă învețe niște lucruri mi-aș dat seama că mi-aș fi dorit lucrul ăsta de la 20, adică să nu trebuiască să mai sufăr, să mă îndrăgostesc de cine nu trebuie, aș fi dorit ca toată fericirea asta să o trăiesc mai repede. (…) Nu prea ne certăm și dacă ne certăm, ne certăm pe prostii gen ‘Ia și tu te rog o pâine. Iară?’, din ăstea, dar nu avem motive serioase de ceartă”, a povestit Sore la Antena Stars.

„Copilul e apogeul iubirii noastre, este minunat, are doi ani jumate acum, cântă, dansează, vorbește mult și e un copil foarte dulce și bun și amuzant, are un simț al umorului fantastic. Cu cine seamănă, cu tine? Da, eu sunt aia amuzantă. Are și de la tati foarte multe, el e mai amuzant decât mine. Deocamdată e bine așa. Am intrat într-un echilibru cu tot și cu carierele și cu copilul și cu viața de familie. Ea a crescut suficient de mult încât să mergem cu ea peste tot. E cea mai frumoasă perioadă din viața mea”, a spus Sore.

Citește și

Dăncilă refuză invitația lui Klaus Iohannis la consultări: „Mâine plec într-o vizită oficială în Spania, cu mai mulți miniștri”

Citește mai multe despre perioadă pe Libertatea.

Comentarii