Mergi direct la conținut »
Soția lui Marius Moga, despre ce ar face diferit dacă ar rămâne din nou însărcinată. "Aș avea mai multă grijă la..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Soția lui Marius Moga, despre ce ar face diferit dacă ar rămâne din nou însărcinată. „Aș avea mai multă grijă la…”

Bianca Lăpuște, partenera de viață a lui Marius Moga, a explicat ce anume ar face dierit dacă ar fi din nou însărcinată. Vedeta a recunoscut că ar avea mai mare grijă în ceea ce privește alimentația.

De Dana Aramă,

Bianca Lăpuște, care s-a întors la munca de reporter, este căsătorită cu muzicianul Marius Moga. Bianca Lăpuște și Marius Moga sunt părinții fericiți ai unei fetițe, Maria.

Partenera de viață a lui Marius Moga mărturisea, într-un interviu pe care l-a acordat pentru mamapentrudoi.ro, ce anumume ar face diferit dacă ar fi din nou gravidă.

Vedeta a explicat că ar fi mai atentă la alimentație, dar și-ar dori să nască tot pe cale naturală, așa cum s-a întâmplat la prima sarcină.

„Aș avea mai multă grijă la ce și cât mănânc și aș face înot din prima luna până în a noua. În rest, aș fi la fel de activă cum am fost cu Maria Elisabeta, la fel de preocupată să-mi hrănesc mintea și sufletul cu lucruri frumoase și la fel de optimistă. Și, mi-aș dori să nasc tot natural”, a declarat Bianca Lăpuște.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea lui Gheorghe Greaca, fotbalistul poreclit ”Lăutarul”, care încă joacă la 60 de ani. Istorii de la Steaua, CS Târgoviște și Petrolul, cu Valentin Stănescu, Dobrin și strungul de aur!


 

Close
Închide
  Close