Mergi direct la conținut »
Soțul Andreei Bălan a dezvăluit de ce este mereu ascuns chipul fiicei lor. George Burcea a fost pus în fața celei mai grele întrebări
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Andreei Bălan a dezvăluit de ce este mereu ascuns chipul fiicei lor. George Burcea a fost pus în fața celei mai grele întrebări

Soțul Andreei Bălan a dezvăluit de ce este mereu ascuns chipul fiicei lor. George Burcea a fost pus în fața celei mai grele întrebări

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a explicat care este motivul pentru care nu arată chipul fiicei lor, Ella.

De Dana Aramă,

Cântăreața Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea, împreună cu care are o fetiță, Ella.

De când a venit pe lume Ella, Andreea Bălan și soțul ei nu au arătat niciodată chipul fiicei lor, preferând fie să o fotografieze din spate, fie să îi acopere chipul în fotografiile postate pe rețelele de socializare.


În cadrul unui interviu pentru click.ro, George Burcea a fost întrebat care este motivul pentru care el și soția sa, Andreea Bălan, acoperă mereu chipul fiicei lor pe rețelele de socializare.

„Pentru că e foarte mică. Are timp să-şi arate faţa, să-şi facă profile pe reţelele sociale. Nu ştiu cu cine seamănă. E o combinaţie între mine şi Andreea. Are nasul meu şi barba Andreei. Important este să fie sănătoasă, nu contează cu cine seamănă. Acum nu o arătăm, când va fi momentul, o va vedea toată lumea”, a răspuns el.

Întrebat dacă micuța Ella va putea fi văzută, la un moment dat, pe coperta vreunei reviste, soțul Andreei Bălan a explicat:

„Nu ne-am propus asta! Nu am făcut un scop să “o vindem” unei publicaţii. Pur şi simplu nu am vrut încă să o arătăm. Şi în momentul când vom fi pregătiţi, pentru că ea nu poate spune că este, o veţi vedea. Deocamdată are un an şi 9 luni„.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

Close
Închide
  Close