De Daria Maria Diaconu,

Au jucat în filme de succes și au fost apreciate pentru talentul lor, însă după faima cucerită la vârste fragede, n-au mai fost aproape deloc în lumina reflectoarelor.

H

Henry Thomas – a devenit cunoscut după ce i-a dat viață personajului Elliott din pelicula „E.T.”, regizat[ de celebrul Steven Spielberg. Avea doar 12 ani atunci și a cucerit pe toată lumea. Însă, ulterior n-a mai atins succesul de altădată. A apărut în diverse seriale TV, dar n-a mai strălucit. de curând, acesta a fost reținut de poliție după ce a condus sub influența alcoolului.

Macaulay Culkin – la 10 ani câștigase deja primul milion de dolari grație rolului din seria de filme „Singur acasă”, care l-a făcut celebru în toată lumea. S-a retras din lumina reflectoarelor la vârsta de 14 ani. Apoi și-a creat o trupă rock, și-a făcut blog etc, însă nu a mai cunoscut același succes ca în anii copilăriei.

Haley Joel Osment – rolul Cole din filmul „Al șaselea simț” l-a făcut cunoscut în toată lumea. Au urmat alte pelicule în care a jucat, însă nu a mai cunoscut aceeași faimă. Ulterior, producătorii și-au pierdut interesul față de el. Ultima sa apariție a fost în serialul „The Boys”. A avut probleme cu poliția după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului și a drogurilor.

Două măști pierdute în starea de alertă. Scenetă mută dintr-un salon de frizerie
Recomandări

Două măști pierdute în starea de alertă. Scenetă mută dintr-un salon de frizerie

 

Mara Wilson – a impresionat cu talentul său încă din copilărie, când a jucat în filme precum „Mrs. Doubtfire” și „Matilda”. Părea că va avea o carieră strălucită în cinematografie, însă a dispărut din lumina reflectoarelor. A mărturisit că a decis să se retragă pentru că nu putea să fie creativă respectând indicațiile regizorilor.

Leighton Meester, Blake Lively și Taylor Momsen

Taylor Momsen – s-a făcut remarcată în rolul Jenny Humphrey din „Gossip Girl”. Nu a fost tarasă de actorie și a decis să se dedice unei cariere în muzica rock, potrivit cotidianului spaniol El Pais.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

#Observatorlavot: Cum a arătat ziua votului în țară, prin ochii celor care au vegheat la corectitudinea alegerilor

Rezultate pe județe: unde a câştigat Klaus Iohannis. Preşedintele, învingător în câteva fiefuri mari ale PSD

Un avertisment pentru viitor: conform IRES, Barna are pondere dublă a votanților de vârstă 18-24 față de Iohannis și tot dublu la studii superioare!

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați