Mergi direct la conținut »
Ștefan de la Exatlon, despre unul dintre cele mai jenante momente din  viața sa. "În lenjerie intimă. Nu mai fac asta în viața mea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ștefan de la Exatlon, despre unul dintre cele mai jenante momente din viața sa. "În lenjerie intimă. Nu mai fac asta în viața mea"

Ștefan de la Exatlon, despre unul dintre cele mai jenante momente din viața sa. „În lenjerie intimă. Nu mai fac asta în viața mea”

Ștefan de la Exatlon și-a amintit de una dintere experiențele prin care a trecut în urmă cu ani și pe care nu și-ar mai dori să o repete vreodată.

De Dana Aramă,

Ștefan, fost concurent la Exatlon România, a oferit detalii despre viața sa într-un interviu pentru Kanal D. Ștefan, care a făcut parte din echipa Războinicilor la Exatlon România și a ajuns până în semifinalele concursului, a mărturisit că nu-și dorește să lucreze într-un bioru.

De asemenea, el și-a amintit de o experiență pe care a avut-o ca model, când a apărut în lenjerie intimă, experiență pe care nu-și mai dorește sub nicio formă să o mai repete.

„Nu voi îmbrățișa nicio carieră în care să stau într-un birou, niciodată. Nu sunt genul. Mă simt încătușat. Sunt un spirit liber, sunt un spirit aventurier, nu am cum să ajung acolo. Nu pot să mă încătușez de bunăvoie. E o chestie pe care nu am fructificat-o niciodată și nici nu m-am dus în direcția aceea vreodată: actoria.

Aveam 14 ani când m-am gândit prima oară (n.r. la o carieră ca model) și am și fost la o prezentare de modă. După acea prezentare de modă care era în lenjerie intimă în fața orașului din care eu provin, adică Pitești, am spus că nu mai fac asta în viața mea. Și așa a și fost. Cam asta e cu alura mea de model„, a declarat Ștefan.


Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Close
Închide
  Close