MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

SURPRINZĂTOR! Anul trecut, pe vremea aceasta, Andreea Marin DIVORŢA, iar acum S-A CĂSĂTORIT! Ambele ANUNŢURI au fost făcute pe INTERNET!

Distribuie

Dacă anul trecut, cam în aceeaşi perioadă, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. se îmbarcau spre Dubai, după ce anunţaseră pe conturile lor de Facebook decizia comună de a divorţa, acum "Zâna" a şocat pe toată lumea cu noul ei mariaj.

Interesant este că şi a fost anunţată tot pe reţeaua de socializare, de această dată însă de iubitul turc, Tuncay Öztürk.
„Dragi prieteni,
Am avut dintotdeauna o relaţie foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut să ţin această relaţie departe de ochii presei. Din acest motiv, nu am vorbit despre relaţia noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră. Suntem amândoi persoane mature. Și în fiecare etapă ne-am avut în vedere nu numai pe noi, ci şi pe familiile noastre. Am prezentat-o pe Andreea ca logodnica mea. Și acum este o onoare pentru mine să împărtășesc cu voi toți anunţul căsătoriei noastre. Eu voi fi întotdeauna mândru de a avea o astfel de femeie minunată ca soție lângă mine. Vă mulțumim pentru urările voastre bune și la mulţi ani …”, a scris el pe contul lui de socializare.

Aflată în Qatar pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă alături de cel care îi este alături de câteva luni şi de la care a primit deja inelul de logodnă, Andreea Marin se pare că a făcut marele pas.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii