UPDATE 1 iunie: Alex Delea a câștigat „Survivor România” 2022. El a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor emisiunii. Pe locul doi s-a aflat Elena Chiriac, iar pe locul trei – Ionuț Popa.

elena-chiriac-a-pierdut-finala-survivor-2022-4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

UPDATE 31 mai: Alex Delea, Alex Nedelcu, Elena Chiriac și Ionuț Popa s-au luptat în seara de 30 mai la „Survivor România” pentru un loc în marea finală. Primii doi au jucat și jocul pentru imunitate, însă Delea a câștigat colanul și a fost imun. Alex Nedelcu, Elena Chiriac și Ionuț Popa au intrat la votul publicului.

Cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii a fost Alex Nedelcu, care a fost nevoit să părăsească emisiunea înainte de finala din seara aceasta, 31 mai.

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele. De fiecare dată când îmi voi aminti de «Survivor», îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici”, a spus Alex Nedelcu după eliminare.

Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Recomandări
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Doar trei concurenți au rămas în concursul din Republica Dominicană, este vorba despre Alex Delea, Ionuț Popa și Elena Chiriac. Finala „Survivor România” 2022, are loc în seara aceasta, de la 20.30, la Pro TV.

UPDATE 30 mai: După mai bine de patru luni de „Survivor România”, încă un concurent a părăsit definitiv competiția, în ediția de duminică, 29 mai. Blaze a avut un discurs foarte frumos, în care a dezvăluit o lecție importantă învățată la „Survivor România”, și promite să meargă la o casă de copii, să-i ajute, atunci când o să se întoarcă în România. „Nu sunt bogat”, a spus Blaze.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Patru concurenți se luptă în această seară, pentru un loc în semifinală. Elena Chiriac, Ionuț Popa, Alex Nedelcu și Alex Delea sunt pregătiți să dea totul pe traseu.

Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”

UPDATE 29 mai: Alex Delea. Alex Nedelcu. Blaze. Elena Chiriac. Ionuț Popa. Sunt numele celor cinci concurenți care au reușit să depășească toate provocările competiției de până la acest moment și au ajuns până în ultima săptămână a celui mai puternic sezon al competiției-fenomen „Survivor România”!

Acum este momentul să dea tot, nu mai este permisă nicio greșeală! În această seară, de la ora 20.00, începe un nou joc extrem de puternic. În urmă cu o săptămână cei cinci concurenți, dar și alți trei care au fost deja eliminați au pornit în cea mai dificilă etapă a competiției: Confruntările Individuale. Au realizat că tot ceea ce au învățat despre jocul în echipă trebuie lăsat deoparte și au luptat pentru fiecare punct ca și cum era ultima lor zi în show.

Pasiunea și motivarea lor i-a ajutat să meargă tot mai sus, iar voturile celor de acasă le-a ținut flacăra aprinsă. Cu gândul la premiul de 100.000 de euro și la faptul că pe 31 mai, live pe PRO TV, cei de acasă vor alege câștigătorul acestui sezon, cei cinci luptători vor să arate că mai au resurse de energie și pentru aceste ultime jocuri. Sunt conștienți că orice moment ar putea fi ultimul și că la Consiliu ar putea ajunge în clipa în care să-și aud numele în dreptul celui care pleacă acasă. Cine va reuși să reziste presiunii? Cine se va califica direct în jocul de mâine seară, fără să mai treacă prin emoția nominalizării? Cine va rata accesul în careul de ași al competiției? Toate sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul în această seară!

Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
Recomandări
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

UPDATE 25 mai: Când au aflat că au reușit să ajungă la Confruntările Individuale s-au bucurat, au simțit că toată munca lor de până la acest moment a meritat și că după peste patru luni petrecute departe de casă și de cei dragi se vor întâlni față în față cu trofeul. Însă, nu s-au așteptat că această etapă este mai dificilă ca niciodată și, cu siguranță, nu au realizat ce emoții vor resimți odată cu fiecare seară de eliminare. Aseară, încă cineva a plecat acasă, iar lupta continuă pentru doar cinci persoane. Seara a început cu cel de-al treilea joc al Confruntărilor Individuale.

Ionuț Popa a fost victorios, și-a asigurat o nouă zi în competiție, dar a câștigat și ultimul Joc de Comunicare al sezonului. Acesta a avut dreptul de a suna o persoană dragă, dar și de a alege alți doi colegi alături de care să se bucure de recompensă. Alex Nedelcu și Alex Delea au fost aleșii lui, iar cei trei au avut parte de o seară de senzație. Reveniți în Consiliu, concurenții s-au văzut încă o dată aproape de fiorul rece al eliminării și au răsuflat ușurați, când Daniel Pavel a anunțat rezultatul: Oana Ciocan este concurenta care ratează accesul în ultima săptămână a competiției. Mândră de evoluția ei, înainte de a părăsi jocul, tânăra a declarat: „Mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori și… sunt atât de mândră că am ajuns până aici. Sunt recunoscătoare. M-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât nu aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb”.

Acum au mai rămas doar cinci: Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac și Ionuț Popa. Cine va reuși să meargă până la capăt? Cine se va vedea eliminat chiar înaintea de finală? Au mai rămas doar câteva zile până când întrebările își vor găsi răspunsul. Duminică, începe ultima săptămână a celei mai puternice competiții din lume. Cei cinci concurenți rămași în luptă vor da totul pentru a reuși să ajungă în finală și să obțină voturile care le-ar putea aduce primul loc!

UPDATE 24 mai: Jocul de aseară i-a adus în ultima rundă pe Elena și Blaze, iar victoria i-a aparținut concurentei care a făcut parte din tribul Faimoșilor și apoi al Vulturilor. Aceasta a demonstrat că este extrem de puternică și a reușit să se mai salveze pentru încă o zi. La Consiliul de Eliminare, votul colectiv l-a adus pe Marian Drăgulescu față în față cu Ionuț Popa, concurentul nominalizat de Elena.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Marian Drăgulescu a părăsit competiția. „Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea.

Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Cel mai bun să câștige! Sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și oportunități se vor deschide. E o experiență pe care dacă aș fi ratat-o, nu aș fi știut ce aș fi pierdut…”.

Doi concurenți au plecat acasă, diseară încă cineva își va vedea flacăra stinsă în competiție! Drumul spre finală e tot mai scurt, însă și probele tot mai grele.

UPDATE 23 mai: În ediția de duminică seară, la prima confruntare, concurenții au arătat că se adaptează noilor reguli și că încă le este greu să nu se mai susțină reciproc și să se concentreze strict pe timpul obținut de ei și punctele aduse. După o luptă dificilă, Marian Drăgulescu a reușit să fie învingător!

Astfel, acesta și-a asigurat liniștea pentru primul Consiliu de Eliminare din această etapă, dar și șansa de a câștiga o recompensă formată din karting și o masă copioasă. Pentru această recompensă, el le-a ales pe Elena Chiriac și Ștefania Ștefan ca partenere.

Seara s-a încheiat cu emoții incredibile și cu o eliminare care i-a șocat pe toți: Ștefania Ștefan a părăsit „Survivor România”, după ce a fost nominalizată alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa.

Au mai rămas doar șapte concurenți în drumul spre finală! Fiecare dintre ei a înțeles ce înseamnă provocarea acestei etape și că fiecare zi poate fi ultima în joc, așa că motivația este la cele mai înalte cote.

UPDATE 22 mai: Mai sunt trei ediții de „Survivor România” 2022, iar în această seară se dă startul confruntărilor individuale. Săptămâna trecută, Daniel Pavel a făcut anunțu. „Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale”. Astfel, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea sunt cei 8 care continuă lupta spre titlu și premiul de 100.000 de euro.

UPDATE 18 mai: Săptămâna viitoare încep confruntările individuale. În ediția de aseară, TJ Miles a fost eliminat din competiție, în urma voturilor venite din partea publicului. Ștefania Ștefan a izbucnit în plâns și l-a îmbrățișat pe Alexandru Nedelcu, care a rămas în continuare alături de alți șapte concurenți, pentru a lupta în individuale.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

UPDATE 17 mai: O nouă săptămână se apropie de sfârșit în cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Cei nouă concurenți aflați în competiție luptă, zi de zi, în probe tot mai grele și pentru motivații mai mari. Gândul că drumul spre finală este tot mai scurt îi face să dea tot ce au mai bun și să-și dorească să nu plece acasă, în această fază a jocului. Fix cu acest gând au pornit, aseară, în lupta pentru Imunitate!

Rămași doar patru în echipă, Elena, Marian, Blaze și Delea au luptat mai puternic ca niciodată și au reușit să conducă de la un capăt la altul.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Vulturii s-au impus cu scorul de 10 la 5 și au reușit să treacă peste această săptămână în formulă completă. De celalată parte, Tigrii s-au văzut nevoiți să accepte o înfrângere dureroasă și să se îndrepte spre Consiliul de Nominalizare.

După o săptămână de pauză, Tigrii au revenit în sala de Consiliu și au avut parte de una dintre cele mai sincere și, totodată, dure discuții de până acum.

La decizia de grup, TJ Miles a fost votat ca fiind cel care merită să ajungă la hotărârea celor de acasă. Acestuia i s-a adăugat Alex Nedelcu, propus de Ionuț Popa, unul dintre camarazii lui de la bun început.

Din cei cinci Tigri, unul va pleca acasă! Să fie Alex Nedelcu sau TJ Miles? Vom afla în această seară! Tot atunci, unul dintre cele două triburi va avea parte de o super recompensă de Comunicare cu cei de acasă.

UPDATE 16 mai: Sunt ultimele ediții înaintea confruntărilor individuale, așa că cei 9 concurenți rămași în competiție sunt deciși să dea tot ce au mai bun și să învingă dorul tot mai apăsător de casă pentru a merge până la capăt.

Mai puternici, mai siguri pe motivația lor și mai dispuși să dea totul pe traseu, aceștia luptă pentru fiecare recompensă care le-ar putea asigura hrana și confortul. Prima confruntare a săptămânii s-a dat aseară într-un joc extrem de disputat pentru o masă copioasă și o șansă de a înota alături de delfini.

Pe traseu, Tigrii și Vulturii au pornit diferit: dacă primii luau punct după punct, membrii echipei roșii nu se regăseau. Spre final, lucrurile s-au echilibrat, însă a fost prea târziu! Tigrii au învins cu 10 la 8 și au adus conflictul în tabăra Vulturilor!

De altfel, Marian Drăgulescu a ținut să sublinieze: „ A fost un meci de infarct. Am început greoi… Trebuie să ne adunăm!”. De cealaltă parte, Alex Nedelcu a oferit o sinteză a modului în care a resimțit ultimele jocuri.

„Mi se pare că am câștigat cele mai mari recompense de până acum”. După ce s-au bucurat de mâncare, dar și de o experiență ca-n filme, așa cum a comparat-o TJ Miles, Tigrii și-au promis că vor continua forma bună la lupta pentru Imunitate. Dacă vor reuși, rămâne de văzut în această seară!

UPDATE 15 mai: Mai sunt doar trei ediții până încep confruntările finale, iar în prima semifinală de la „Românii au talent”, Cătălin Zmărăndescu a anunțat ziua când se va anunța cine este câștigătorul celui mai dur show de supraviețuire. Cătălin Zmărăndescu a fost însoțit pe scenă de Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Radu Itu.

Astfel, odiseea concurenților rămași în competiție va lua sfârșit marți, pe 31 mai, în cadrul unui show de zile mari.

Foștii Faimoși au dezvăluit și cine cred ei că va câștiga competiția. Cătălin Zmărăndescu: „Elena Chiriac sau Nedelcu”. Tonciu: „Să câștige cel mai bun”. Radu Itu pariază pe Alex Delea, iar Otilia, pe Elena Chiriac sau Alex Delea.

UPDATE 11 mai: În urmă cu aproape patru luni se întrebau ce îi așteaptă, se bucurau de începutul celei mai puternice experiențe din viața lor! Acum au înțeles: Survivor România este locul care îi scoate din zona de confort, care îi face să lupte mai puternic ca niciodată și care le dă șansa de a trăi sentimente pe care nu le cunoșteau. Aseară, drumul spre finală a mai făcut o victimă: un nou concurent a părăsit competiția, așa că doar nouă continuă lupta pe mai departe.

Prima parte a serii i-a scos pe membrii celor două triburi pe traseu într-o probă de Comunicare cu o miză incredibilă! Câștigătorii au avut ocazia de a vorbi cu cel mai bun prieten prin apel video. Cu gândul la cei de acasă, la bucuria de a-i vedea după atât de mult timp, Vulturii și-au revenit după cele două înfrângeri de săptămâna aceasta și au câștigat fără probleme.

Astfel, Elena, Alex Delea, Marian, Blaze și Doru au purtat discuții care i-au încărcat cu energie și bucurie cu oamenii lor apropiați. În ciuda bucuriei de a-și vedea prietenii, Vulturii s-au văzut nevoiți să revină la Consiliul de Eliminare pentru a afla numele colegului pe care-l vor pierde. Ca de fiecare dată, Daniel Pavel a fost cel care a făcut anunțul cu privire la rezultatul votului. Doru Răduță este concurentul pe care cei de acasă au decis să-l trimită înapoi în România: „Îmi pare rău că eu sunt cel care pleacă. Mă bucur că am trecut prin toate etapele, că am demonstrat că îmi pot îmbunătăți situația, că am crescut de la etapă la etapă. Le-am trăit pe toate, tot ce a fost mai frumos, tot ce a fost mai greu. Pot pleca fericit. Mă împac, plec cu fruntea sus. Mulțumesc pentru experiența oferită”.

eliminare-doru-raduta-survivor-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Finalul unei noi săptămâni este egal cu începutul alteia. Nouă concurenți, cei mai puternici, rezistenți și motivați merg mai departe cu un singur gând: locul în marea finală și șansa de a câștiga marele premiu. Cine va rezista? Cine va ceda? „Survivor” revine duminică, de la ora 20.00, luni și marți, de la 20.30.

UPDATE 10 mai: Cu fiecare săptămână, recompensele sunt tot mai mari și mai motivante, iar plecările tot mai emoționante și încărcate de regrete. Asta înseamnă Survivor și drumul spre marea finală a competiției! Tocmai această dorință de a nu vedea cum flacăra cuiva se stinge îi face pe concurenți să ofere jocuri spectaculoase la proba pentru Imunitate!

Aseară, motiv de bucurie au avut doar Tigrii! Deciși să nu ajungă pentru a doua săptămână la Consiliul de Nominalizare, cei cinci Tigrii rămași, Oana, TJ, Ionuț, Alex Nedelcu și Ștefania, au lăsat deoparte orice fel de neînțelegeri și au dat totul pe traseu. Iar asta s-a văzut în scorul final: 10 la 5 pentru ei în fața Vulturilor, ajunși la cea de-a doua probă pierdută consecutiv. Înfrângerea a fost egală cu emoția nominalizărilor, acolo unde Daniel Pavel i-a anunțat că doar concurentul cu cel mai bun timp nu va putea fi votat, iar Elena Chiriac, singura fată a echipei, nu poate fi nominalizată. Astfel, în urma egalității la votul echipei, Doru Răduță și Marian Drăgulescu s-au trezit la mâna publicului, iar Blaze li s-a alăturat ca singura opțiune de nominalizare din partea lui Alex Delea.

Din cei cinci Vulturi… unul va părăsi competiția! Să fie Doru, Marian sau Blaze? Vom afla în doar câteva ore! Tot atunci, Jocul de Comunicare le va da șansa concurenților să câștige o miză extrem de importantă pentru ei și pentru a mai soluționa dorul de casă!

UPDATE 9 mai: Săptămâna trecută, Vulturii au reușit trei victorii consecutive și le-au arătat adversarilor că nu mai e loc de nicio greșeală! Motivați, dornici să rupă seria de eșecuri, Tigrii au încercat să uite că din cauza ploii nu au dormit și nu s-au hrănit și au intrat pe traseu cu victoria în gând și-n suflet. Aseară, echipele au oferit un nou spectacol!

Ocazia de a se bucura de o aventură unică, cea de a zbura cu paramotorul și de a avea parte de un picnic încărcat cu multă mâncare i-a făcut pe cei 10 concurenți rămași în joc să lupte cu îndârjire. De această-dată, fără mari emoții, Tigrii au câștigat! „Am zburat înaintea Vulturilor! Așa a fost să fie, să câștigăm cea mai tare recompensă”, a declarat TJ fericit.

De cealaltă parte, Alex Delea a admis că nu a fost deloc o zi bună: „M-am simțit legat și de mâini și de picioare. Mi-am dorit atât de mult să câștig, că nu mi-a ieșit nimic”. Seara s-a încheiat cu un nou mini-game! Lăsând deoparte tensiunile de pe traseu, echipele și-au găsit starea de bine și au jucat Tabu. Surpriza a fost că scorul a ajuns la 4-4… deci la o ștafetă a cuvintelor și a râsetelor. Vulturii au reușit să câștige până la urmă, având șansa de a se bucura de o masă de seară mult așteptată.

Au mâncat, s-au bucurat, dar acum trebuie să meargă mai departe! În această seară, cele două echipe trebuie să dea totul pentru a câștiga Jocul care face diferența: cel pentru Imunitate. O echipă va pierde un concurent, în timp ce alta își va asigura un Consiliu în liniște. Au mai rămas doar câteva ore până la Survivor!

tigri-victorie-joc-recompensaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

UPDATE 8 mai: În urmă cu câteva luni, 24 de concurenți au pornit în experiența vieții lor. Au considerat că pot face față oricărei provocări, au lăsat în urmă confortul casei și protecția familiei și au pornit pe drumul Survivor România. În timp ce unii au părăsit competiția ca urmare a voturilor oferite de telespectatori sau a problemelor medicale, alții au intrat cu gândul de a arăta ceea ce pot. Cu fiecare etapă, locurile s-au cernut și au mai rămas doar 10 concurenți pe calea spre marea finală. Astăzi, Vulturii și Tigrii încep lupta unei noi săptămâni. 

A fost o perioadă dificilă pentru Tigri după ce au pierdut patru jocuri la rând. Cel mai important i-a făcut să rămână și fără un membru al echipei. Mari Fica a fost cea care a plecat acasă în urmă cu doar câteva zile, așa că a venit momentul să aflăm și primele reacții din trib. ”E o super fată”, va admite TJ, cel care a fost nominalizat alături de ea, iar Ștefania va ține să menționeze că ”a fost o plecare frumoasă”. Și fosta ei colegă de la Faimoși, Elena va vorbi laudativ despre Mari: ”a reușit să plece cu zâmbetul pe buze și să ne facă și pe noi să zâmbim”. 

Vremea grea va reveni, așa că membrii celor două triburi se vor lovi iarăși de ploaia dură care îi face să doarmă puțin. ”Cum vine ploaia, se instalează un fel de tristețe”, va spune Doru, iar Delea va ține să menționeze că acestea sunt ”cele mai grele momente”. 

În ciuda condițiilor grele, concurenții se vor mobiliza și vor reveni pe traseu pentru Jocul de Recompensă! Daniel Pavel le va oferi o miză extrem de importantă, așa că cei zece combatanți vor da totul pentru a începe săptămână cu motivația la cote înalte. Oare vor obține Vulturii a cincea victorie sau vor da Tigrii semne de revenire? 

UPDATE 4 mai: S-a mai încheiat o săptămână, iar concurenții continuă să demonstreze că sunt pregătiți să depășească orice provocare oferită de competiție. Au fost adversari, apoi au trecut prin Unificare, dar s-au trezit și cu o schimbare a triburilor. Cu fiecare zi și etapă au învățat că jocul este surprinzător. Însă nimic nu le stă în cale în drumul spre marea finală Survivor România! Aseară, încă o concurentă a plecat acasă. Au mai rămas doar 10 în luptă!

Șansa de a comunica prin apel vocal cu cei de acasă, cu familia care trăiește alături de ei fiecare victorie, emoție sau suferință! Aceasta a fost miza Jocului de Comunicare, așa că a fost normal ca fiecare concurent să dea tot ce avea mai bun. Fără probleme reale puse de Tigri, Vulturii au reușit cea de-a treia victorie a săptămânii, cu scorul de 8 la 4. Astfel, Alex Delea, Blaze, Elena, Doru și Marian au avut șansa de a auzi vocile unor oameni care îi iubesc și îi susțin, indiferent de situație. 

Seara a continuat la Consiliul de Eliminare, acolo unde Tigrii așteptau rezultatul votului celor de acasă. Cu multe emoții, cei trei nominalizați au așteptat să primească de la Daniel Pavel vestea care urma să le schimbe traseul în joc. Cea care a fost eliminată este Mari Fica.

O etapă s-a mai încheiat, o nouă săptămână stă să înceapă în Republica Dominicană. Cei zece concurenți rămași în competiție sunt gata să continue parcursul în cea mai mare provocare a vieții lor. Cine va câștiga următoarele recompense, cine va mai părăsi competiția? Aflăm duminică, de la ora 20.00, luni și marți, de la 20.30, pe PRO TV!

UPDATE 3 mai: Săptămâna de Survivor România a început cu o Recompensă care a avut efecte asupra ambelor echipe: în timp ce Vulturii și-au găsit motivația de a demonstra că în doar cinci concurenți și cu o singură fată în echipă pot fi cei mai buni, Tigrii au realizat că se află într-un impas pe care nu știu cum să-l depășească. Aseară, ambele echipe și-au găsit dorința de a face afirmații de luptă și de a promite că vor învinge pentru a nu pierde un om din echipa lor. 

Cu gândul la Jocul de Imunitate, Tigrii s-au remontat și au încercat să uite bucuria Vulturilor provocată de Recompensa care le-a adus nu doar o masă copioasă cu mici și bere, ci și amintiri pentru o viață. Mai mult ca niciodată, cele două triburi și-au dorit să învingă și să rămână în formula actuală. Însă, pe traseu, a părut că Vulturii pot zbura mai sus ca niciodată și au învins fără mari probleme, cu scorul de 10 la 6. 

Ajunși la Consiliul de Nominalizare, Tigrii au aflat că Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu sunt cei doi concurenți care au reușit cel mai bun timp, așa că au avut dreptul de a face nominalizări. La finalul serii, Oana Ciocan, Mari Fica și TJ Miles au ajuns la mâna celor de acasă! 

E momentul pentru tribul Tigrilor să piardă un membru al echipei. Cine va fi acela? Pentru cine a decis publicul că e vremea să îi fie stinsă flacăra? Dar și cine va câștiga Jocul de Comunicare cu o miză importantă și emoționantă? Aflăm în câteva ore. 

UPDATE 2 mai: A trecut și 1 Mai! O nouă zi de sărbătoare în care concurenții ajunși în această etapă a competiției s-au aflat departe de casă, de familie și prieteni. În mod obișnuit, ar fi fost o zi în care și-ar fi făcut planuri de distracție, însă în acest an și-au făcut strategii prin care să învingă la primul joc al săptămânii de Survivor România!

Vulturii și Tigrii continuă lupta în cea mai mare provocare a vieții lor. Jocul de Recompensă a început cu aflarea mizei importante a serii: echipa câștigătoare ar fi avut șansa de a avea o masă ca acasă cu mici și bere! Mânați de gândul că ar putea simți, chiar și pentru puțin timp, sentimentul că viața lor nu s-a schimbat atât de mult, membrii celor două triburi au dat tot ce aveau mai bun și au ajuns la cea de-a șaptea ștafetă, după ce Ionuț l-a învins pe Marian la scorul de 9-8 pentru Vulturi.

La ștafetă au intrat Blaze și Ionuț Popa, concurenții considerați de colegi cei mai buni la proba încheiată. Victoria i-a aparținut, fără mari emoții, lui Blaze, așa că Vulturii au câștigat! Înfrângerea a spulberat liniștea Tigrilor! Mari a ținut să spună că: ”ar trebui să fim supărați că pierdem”, în timp ce Alex Nedelcu a considerat că el era mai bine pregătit pentru lupta finală, în locul lui Ionuț și a subliniat că simte că al său coleg nu mai dă totul: „Mă enervează că zice mereu: asta e”.

Astăzi, de la ora 20:30, echipele se întorc pe traseu. E momentul să lupte pentru locul în competiție, așa că jocul pentru Imunitate este esențial. Cine va câștiga, dar și care vor fi concurenții care vor putea face nominalizări, aflăm în doar câteva ore.

vulturii-victorie-survivor-romania-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

UPDATE 1 mai: În Ianuarie, au lăsat casa deoparte și au ajuns în căldura puternică din Republica Dominicană. Cu fiecare etapă au realizat cât sunt de puternici și cât de bine se pot adapta la orice schimbare. Un lucru a rămas la fel: fiecare probă a fost dificilă și ei au trebuit să dea tot ce aveau mai bun pentru a câștiga. Astăzi, de 1 Mai, concurenții vor adăuga lunilor petrecute departe de familie încă una! Într-o zi de sărbătoare, în care în mod normal s-ar fi distrat alături de prieteni, vor reveni pe traseu și vor continua drumul spre marele premiu, dar și spre titlul de Survivor România.

După ce, în urmă cu doar câteva zile, Vulturii au pierdut un membru al echipei, pe simpatica Alexandra Duli, vom vedea ce discuții există în tabăra lor, dar și în cea a Tigrilor. Buna ei prietenă, Oana, va fi extrem de sinceră: ”Îmi pare rău că a plecat. Nu am dormit bine”, iar Ștefania va admite că s-a emoționat foarte tare: ”Când a zis numele ei, direct am plâns…”. Chiar dacă TJ va ține să sublinieze că tânăra a avut o ieșire frumoasă din joc, rămâne de văzut ce comentarii va avea cel care a nominalizat-o pe Alexandra.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Tot atunci vom descoperi și primele reacții ale Elenei după ce a rămas singura fată din tribul Vulturilor. Ce sentimente o încearcă pe fosta Faimoasă acum că a trecut, pentru prima dată, prin emoțiile nominalizărilor, dar și ce cred fetele din tribul advers despre următoarele jocuri, aflăm de la ora 20:00.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Indiferent de plecări, competiția merge mai departe. De 1 mai, pe membrii celor două echipe îi așteaptă un joc diferit, dar la fel de dur, pentru o Recompensă care le va aduce aminte de modul în care ar fi sărbătorit în mod normal această sărbătoare. E vremea pentru noi strategii care să construiască un început perfect de săptămână!

UPDATE 27 aprilie: Aseară, o nouă concurentă a părăsit show-ul, însă cel mai puternic test al vieții lor merge mai departe. Au mai rămas 11 concurenți.

Ajunși la Consiliul de Eliminare, Vulturii s-au văzut nevoiți să lase deoparte bucuria obținută la joc, având în vedere că un membru al echipei trebuia să plece acasă. Daniel Pavel a fost cel care a anunțat că Survivor România s-a încheiat pentru Alexandra Duli.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

„Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe tot”, a declarat fosta concurentă care s-a aflat în joc încă de la început.

Au mai rămas doar câteva zile până când cea mai puternică competiție revine cu o nouă ediție. Cei 6 Tigrii și 5 Vulturi sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în probe din ce în ce mai grele. Cine va face noi pași spre final, aflăm duminică, de la ora 20:00 și luni și marți, de la 20:30.

UPDATE 26 aprilie: O săptămână a Sărbătorii… încărcată de condiții climatice dificile, dar și de faptul că unul dintre Triburi și-a asigurat o noapte de somn într-o vilă în care existau paturi, dușuri și toate elementele care asigură confortul în viața de zi cu zi. Cam așa arăta tabloul zilei de ieri în cea mai dură competiție, Survivor România! Însă nimic nu a mai contat când Vulturii și Tigrii au realizat că este momentul din săptămână când luptă pentru locul lor în show!

După una dintre cele mai dificile nopți din cauza ploii extrem de dure, concurenții s-au văzut nevoiți să se remonteze, să-și găsească energia și să intre pe traseu motivați de o afirmație a lui Daniel Pavel de la începutul probei. ”O zi în care performanța face diferența”, le-a zis acesta, iar asta s-a văzut în faptul că triburile au luptat pentru fiecare punct. O nouă ștafetă le-a adus victoria Tigrilor, aceștia așteptând liniștiți Consiliul.

De celalată parte, pentru Vulturi au urmat unele dintre cele mai neașteptate vești, într-un moment în care deja aveau emoțiile la cote înalte. ”Tribul care pierde nu mai dispută imunitatea individuală. Vorbim despre Imunitate Individuală, dar nu este reprezentată de colan, este derivată direct și nemijlocit din performanțele voastre de pe traseu, de mai devreme”, le-a spus Daniel Pavel. Astfel, Alex Delea și Doru Răduță au aflat că au avut cel mai bun timp și că vor face nominalizări. Până la finalul serii, Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu și-au auzit numele și au ajuns la votul celor de acasă.

Care va fi concurentul din echipa Vulturilor care va fi eliminat? Cine va avea ocazia să vorbească cu persoane dragi și să-și mai liniștească dorul de casă? Sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul în această seară, într-o nouă ediție extrem de puternică!

eliminare-concurent-survivor-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

UPDATE 25 aprilie: Astăzi, de la ora 20:30, pe concurenți îi așteaptă Jocul de Imunitate, dar și o serie de surprize la care nu se așteptau. Cum vor reacționa la noile vești, dar și cine va avea parte de un Consiliu fără grijă, aflăm curând.

Paștele, ziua în care tradițiile sunt importante pentru fiecare familie, în care oamenii se strâng la masă cu cei dragi și încearcă să vadă doar aspectele bune din tot ceea ce îi înconjoară.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Departe de casă și de apropiați, concurenții de la Survivor România au avut parte aseară de o serie de surprize care să le amintească de ceea ce îi așteaptă în țară. Jocul de Recompensă a început cu vestea extraordinară că toți vor avea parte de masa pregătită de Chef FOA, însă și cu faptul că va exista un premiu suplimentar pentru câștigători.

UPDATE 24 aprilie: Este o zi de Sărbătoare, o zi în care oamenii încearcă să uite pentru câteva ore de probleme și să se așeze la masă cu toți cei dragi pentru a celebra și a se bucura! Însă cei 12 concurenți rămași în cea mai puternică competiție, Survivor România, au parte de altfel de sărbători.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

„O să fie un Paște foarte diferit”, va admite Oana Ciocan, în timp ce Ștefania Ștefan va afirma, sigură pe ea: „Va fi primul, unicul Paște pe care-l voi petrece așa”. Prima surpriză a serii va fi dezvăluită de către Daniel Pavel: „Veți petrece împreună Paștele, în Dominicană, la aceeași masă”. Iar asta nu va fi tot!

Masa pascală va fi gătită de unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România. Chef FOA este invitatul special al serii, iar acesta este decis să le aducă o bucățică de acasă… direct în Dominicană. „Sunt ferm convins că masa de Paște o să le pice atât de bine, o să îi trimită în amintiri, o să le meargă la suflet”, va spune acesta.

UPDATE 20 aprilie: De peste două săptămâni au reînvățat să se adapteze și să formeze echipe cu cei pe care i-au considerat cândva adversari. Cu fiecare zi, au depășit orice conflict anterior și au învățat să bată palma pe traseu, iar cu fiecare probă prin care au trecut, au redescoperit gustul victoriei sau al înfrângerii. După mai bine de trei luni petrecute în Republica Dominicană, Vulturii și Tigrii continuă drumul spre titlul de „Survivor România”. 

Aseară, jocul de Comunicare a început cu un anunț important: câștigătorii ar fi putut avea ocazia de a discuta cu un membru al familiei prin mesaje scrise. O astfel de motivație nu putea decât să le dea toată energia necesară pentru a depăși căldura și lipsa hranei, așa că ambele echipe au dat totul pe traseu. După a treia ștafetă a săptămânii, Vulturii au reușit victoria și s-au bucurat de un schimb de mesaj încărcat de emoție. 

vulturii-recompensa-comunicareIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ajunși la Consiliul de Eliminare, Vulturii și-au putut continua relaxarea și au așteptat rezultatele voturilor celor de acasă, fără grija unei noi eliminări. De cealaltă parte, Tigrii au trăit cu emoție minutele până la anunțul făcut de Daniel Pavel. Cu lacrimi în ochi, Relu Pănescu a aflat că Survivor România s-a încheiat pentru el. „Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea, am ajuns să apreciez faptul că sunt enorm de multe persoane care în viața de zi cu zi trăiesc cum trăim noi, în aceste condiții. Sunt o grămadă de lecții pe care mi le-am însușit și cu care plec acasă. Este ceva wow ce am putut să trăiesc în aceste peste trei luni de când sunt aici prezent”, au fost ultimele declarații oferite de fostul Războinic și Tigru. 

S-a încheiat o săptămână dificilă cu două eliminări. Lupta continuă pentru cei 12 jucători rămași în competiție. Într-un weekend de Sărbătoare, Vulturii și Tigrii vor învăța că nu există pauză atunci când vrei să fii cel mai bun. Competiția se întoarce în doar câteva zile. 

UPDATE 19 aprilie: Luni seara, consiliul a început cu o veste incredibilă: CRBL a fost nevoit să părăsească competiția, din cauza problemelor de sănătate. În ciuda dorinței lui de a continua, starea nu îi permite să meargă mai departe.

„Corpul meu nu a fost astăzi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine din lume. Nu pot să-mi imaginez că a fost ultima mea intrare pe traseu”, a declarat fostul membru al echipei Vulturilor, înainte de a părăsi show-ul.

Astăzi, jocul merge mai departe! Iar un alt concurent se va întoarce în țară. TJ Miles, Relu Pănescu și Mari Fica așteaptă rezultatul votului telespectatorilor pentru a afla cui i se va stinge flacăra la Survivor România!

UPDATE 18 aprilie: Emoțiile se țin lanț în următoarea ediție „Survivor” din această seară. Un nou Joc de imunitatate intens și un Consiliu de nominalizare de foc. De asta vor avea parte cele două echipe aflate în competiție. Mâine seara, un nou concurent va peca din Republica Dominicană.

UPDATE 17 aprilie: Trei luni au trecut de la momentul în care două triburi au intrat pe terenul din Republica Dominicană, luptând pentru titlul de Survivor România!

De atunci, au învățat să lupte zi de zi pentru resurse, rămânerea în competiție, dar și șansa de a comunica cu cei de acasă. Fiecare schimbare i-a provocat, fiecare eliminare le-a schimbat atmosfera, însă nimic nu i-a făcut să aibă un nivel mai scăzut al motivării. Astăzi, de la ora 20:00, echipele revin pe traseu în Jocul de Recompensă! 

Mihaela Stan a fost prima concurentă care a părăsit competiția în urma schimbării triburilor, așa că Vulturii s-au văzut nevoiți să piardă prima membră a echipei, săptămâna ce tocmai a trecut. În această seară, reveniți în tabără, concurenții rămași vor discuta despre această plecare. „Cum te simți, Alex? Era cea mai apropiată de tine..”, va fi întrebarea pe care o va primi Delea de la colegi, în timp ce Elena va realiza că lucrurile se complică: „Am rămas doar două fete…”.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Cei care s-au salvat de la eliminare par mai motivați ca niciodată să arate că merită locul în show! Dacă Alexandra Duli vrea să le mulțumească celor de acasă prin victorii: „Sunt motivată să-i bat pe Tigrii”, Doru pare convins că se află exact unde trebuie: „Am rămas cei mai puternici”. 

Înainte de începerea unei noi săptămâni și a unei lupte cu o miză extrem de importantă, care le va aminti de mesele copioase de acasă, membrii triburilor par pregătiți de luptă. „Vreau să câștigăm”, va declara Nedelcu, în timp ce Delea are și o motivație suplimentară: „Tigrii cred că nu pot pierde niciodată. Nu e deloc așa”. Cine va reuși să învingă pe traseu, să simtă gustul victoriei și al unei recompense incredibile, aflăm în doar câteva ore. 

Survivor:Extrashow, emisiunea online în care se comentează cele mai importante momente ale fiecărei ediții, revine în această seară, pe VOYO! Alături de Zanni se va afla Laura Giurcanu, concurenta care a părăsit competiția chiar înaintea schimbării echipelor!

UPDATE 13 aprilie. Vulturii au nominalizat, iar telespectatorii au votat! Concurenta care a părăsit competiția Survivor România 2022 este Mihaela Stan.

Aceasta a fost luată prin surprindere și, vizib emoționată, și-a luat la revedere de la colegii ei. „Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot. Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această exeperiență”, a spus ea în ediția de marți seara.

După terminarea Jocului de Comunicare, Mihaela Stan a leșinat și a fost nevoie de intervenția medicului. „Cel mai dur și spectaculos reality show din lume. Ăsta e Survivor! Chiar sub ochii noștri, Mihaela și-a pierdut cunoștința, acum este sub supraveghere medicală”, a spus Dan Pavel, îniante de consiliul de nominalizare, unde s-a aflat că Mihaela va pleca acasă.

UPDATE 12 aprilie: În această seară, Vulturii și Tigrii reintră pe traseu pentru o miză importantă: șansa de a comunica cu cei de acasă. Cine va reuși să câștige recompensa și să aibă parte de o creștere a motivației de la cei dragi, vedem curând.

În ediția de aseară, cele două triburi au intrat pe traseu pentru cea mai importantă miză a săptămânii: Imunitatea și asigurarea păstrării unui loc în competiție. Pe traseu, lupta a fost pe alocuri echilibrată, în ciuda unui scor final de 8 la 4 pentru Tigrii.

De pe traseul colectiv, echipa Vulturilor a mers direct pe cel al luptei individuale. Acolo, Elena Chiriac și Blaze au reușit să obțină victorii importante care le-au asigurat ocazia de a nominaliza pe cineva, dar și de a nu putea fi votați să meargă acasă.

În urma discuțiilor și a voturilor exprimate, trei concurenți au ajuns la votul telespectatorilor: Alexandra Duli, Doru Răduță și Mihaela Stan. Rezultatul îl vor afla curând!

UPDATE 11 aprilie: Elena Chiriac și Ștefania Ștefan, cele două jucătoare care au reușit să aducă cele mai multe puncte pentru triburile lor, până în acest moment, și-au ales echipele în ediția din 10 aprilie pentru a juca un meci de volei și le-au numit Vulturii și Tigrii.

Ce nu au știut a fost că, de fapt, acestea erau noile lor echipe din competiție. Asta au aflat abia la final de la Daniel Pavel: „Începând din acest moment, din această seară, toată aventura o veți continua și o veți trăi în această formulă în care sunteți acum”.

Lucrurile s-au schimbat, dar nu e vreme de liniște. În această seară, Vulturii și Tigrii intră pentru prima dată în această formulă în lupta pentru Imunitate. O singură echipă își va asigura un Consiliu fără griji, în timp ce celălalt trib se va vedea nevoit să-și consolideze primele strategii de nominalizare și eliminare.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

UPDATE 10 aprilie: După ce Laura Giurcanu a părăsit competiția, în această seară vom vedea primele discuții care au apărut în triburi. Cea mai bună prietenă a concurentei eliminate, Elena Chiriac, va realiza că începe o perioadă grea pentru ea: „Sunt pregătită să fiu singură”.

De cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, Alexandra Duli consideră că Elena își va schimba strategia: „Nu poate să ne întoarcă pe noi, cum a făcut înainte în echipa Faimoșilor. Știm de ce am venit aici, să plece fiecare din Faimoși acasă”.

Jocul de Recompensă îi va pune față în față cu o misiune dificilă, dar și cu o miză pe măsură: șansa de a ieși, încă o dată, de pe insula lor și de a se bucura de o zi de relaxare! Tot în cadrul ediției din această seară, Daniel Pavel va face un nou anunț important.

UPDATE 6 aprilie: Aproape trei luni au trecut de la fluierul de start dat de Daniel Pavel pe plaja din Republica Dominicană. Rând pe rând, concurenții au părăsit competiția, în timp ce alții au intrat și au descoperit ce înseamnă provocarea oferită de cel mai dur sezon Survivor România!

Chiar dacă fiecare săptămână le-a adus probe noi, membrii celor două triburi au învățat să se adapteze și să aducă puncte, realizând că fără acestea vor avea lipsuri și mai mari sau vor pleca acasă.

În ediția de aseară, Faimoșii s-au văzut nevoiți să mai piardă un membru al echipei. Iar publicul a decis: competiția s-a încheiat pentru Laura Giurcanu.

„Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”, a spus ea. De asemenea, CRBL, și el propus spre eliminare, a lipsit de la consiliu, din cauza problemelor de sănătate.

UPDATE 5 aprilie: În ediția de luni seară, cu un scor de 10 la 5, Alexandru Nedelcu a fost cel care a închis meciul și le-a oferit colegilor săi o nouă săptămână în care doar au asistat la nominalizările făcute de celălalt trib.

Încă o dată, Marian și Elena au câștigat Imunitatea Individuală, așa că au mers la Consiliu cu gândul de a face propuneri, nu și cu teama de a fi votați! Cei trei care au ajuns la decizia telespectatorilor au fost Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles.

Astfel, aceștia sunt nevoiți să aștepte rezultatul votului celor de acasă pentru a afla care dintre ei se va întoarce în România după mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană.

În această seară, show-ul merge mai departe, iar concurenții vor avea ocazia de a câștiga una dintre cele mai importante recompense la Jocul de Comunicare. Cine va primi mesaje video de la oameni importanți din viața lor, aflăm în doar câteva ore.

UPDATE 4 aprilie: Unificarea a adus cu ea dormitul la comun, pe aceeași insulă, dar cu siguranță nu a adus liniștea! Cele două triburi se află într-un plin proces de adaptare, de înțelegere și de cunoaștere. Faimoșii și Războinicii au arătat că trecerea la statul împreună nu este deloc una facilă și că aparenta bună înțelegere arătată săptămâna trecută poate fi oricând spulberată.

După un început al săptămânii extrem de dificil, Faimoșii trebuie să se regrupeze! În această seară, pe traseu vor lupta contra tribului Războinicilor pentru Imunitate. Ce echipă va avea liniște la Consiliu și cine va face nominalizările, aflăm în câteva ore!

UPDATE 3 aprilie: Au acceptat provocarea celei mai puternice competiții. Au trecut de fiecare probă și au reușit să depășească primele unsprezece săptămâni. Însă doar de zilele trecute au înțeles că au ajuns la nivelul următor, odată cu momentul în care a început Unificarea! De astăzi, este vremea să învețe să trăiască în același loc, dar să lupte separat. După ce s-au distrat, se întorc pe traseu! Survivor România reîncepe de la ora 20.00. 

După o săptămână liniștită, în care niciun concurent nu a părăsit jocul, lucrurile revin la normalitatea Survivor! Așa că triburile vor trebui să dea, ca de fiecare dată, tot ce au mai bun pentru a câștiga probele și pentru a-și menține moralul cât mai sus. Diferența va sta în faptul că de această dată se vor trezi în aceeași tabără. Iar asta va aduce deja primele divergențe. Cine îi va deranja pe concurenți cu faptul că le va da o trezire mult prea matinală prin spargerea nucilor de cocos, dar și ce acuze vor mai apărea, descoperim în câteva ore. 

Prima probă a serii va fi, de această dată, un minigame cu o recompensă dulce și la care concurenții tânjeau de ceva vreme. Pentru prima dată, ei vor putea să-și facă strategii mai diferite și să aleagă chiar și un adversar de sex opus!

Tot atunci, triburile vor reveni și pe traseu, la un joc de noapte extrem de dificil! Însă nimic nu le va sta în cale când vor afla ce recompensă este pusă la bătaie. Mâncarea, acel element care-i motivează de fiecare dată, va veni de această dată sub forma unor produse la care fiecare va tânji.

UPDATE 29 martie: Săptămâna trecută, prezentatorul Daniel Pavel a dat o veste care i-a luat prin surprindere pe concurenți. Cele două triburi au început săptămâna de unificare. Spațiul în care locuiesc concurenții este, de acum înainte, unul comun pentru ei, însă concursurile se vor desfășura pe echipe.

În ediția de luni, Faimoșii au pierdut jocul de comunicare, însă au bifat o mică victorie într-un alt mini-game datorită reflexelor rapide ale lui CRBL.

Recompensa pe care Faimoșii au primit-o datorită lui CRBL: posibilitatea de a consuma un aliment oferit de producție: pate de ficat. Astfel, TJ Miles va mânca, pentru prima dată în viața sa, pate de ficat, după cum el însuși le-a mărturisit colegilor de echipă.

UPDATE 28 martie: În cadrul consiliului de duminică seara, 27 martie, Daniel Pavel i-a anunțat pe Faimoși și Războinici că se vor unifica. Asta înseamnă că va exista o singură echipă. Reacția acestora a fost neașteptată, iar Relu Pănescu a izbucnit în lacrimi. De asemenea, concurenții au avut parte de o surpriză, iar în cadrul ediției de aseară, aceștia au aflat câte kilograme au slăbit în cadrul competiției.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

UPDATE 27 martie: Astăzi, de la ora 20:00, cele două triburi sunt gata pentru noul traseu, dar și pentru Consiliu.

Faimoșii se află în fața uneia dintre cele mai dificile săptămâni de până acum după ce au pierdut încă un membru al echipei și au rămas în doar șase concurenți. Cătălin Zmărăndescu a plecat marțea trecută, în urma votului celor de acasă.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Miza din această seară de la Joc va fi una care îi va șoca pe concurenți. Fără doar și poate, aceștia vor lupta pentru posibilitatea de a se bucura de cea mai mare recompensă pusă la bătaie până în această clipă.

Obișnuiți ca această seară să se încheie cu un Consiliu de Exil în care jucătorul cel mai rapid de pe traseu alegea cine va sta departe de colegi pentru o săptămână, concurenții vor avea parte de o mare surpriză. Consiliul le va aduce două vești incredibile.

UPDATE 23 martie: În ediția de marți seară, a avut loc consiliul de eliminare, după ce Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles și Mari fusese propuși să plece acasă, în urma voturilor venite din partea publicului. Însă, spre surprinderea tuturor, cel care a părăsit competiția a fost chiar Cătălin Zmărăndescu.

„Asta este, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost eu și numai eu. Nu m-am schimbat, am rămas același om. E o experiență pe care nu o s-o uit prea ușor. Am învățat că prietenii se nasc în timp, în ani de zile. Faptul că am încredere foarte mare în oameni e un defect al meu. Regret că nu pot participa în continuare”, a spus Cătălin Zmărăndescu. Unul dintre Războinici, Nedelcu, nu s-a putut abține. „Mi s-a zbârlit pielea. Nu pot să cred”.

UPDATE 22 martie: Ediția de luni seară a adus un joc extrem de echilibrat, ajuns la ștafetă, a arătat de ce Imunitatea rămâne miza pentru care nimeni nu dă înapoi. Până la urmă, seria meciurilor câștigate a continuat pentru Războinici. Cu 10 la 9 aceștia și-au asigurat o nouă seară de liniște și o nouă săptămână în care diferența dintre numărul membrilor echipei va crește.

Încă o dată, Marian și Elena au câștigat Imunitatea Individuală, așa că au mers la Consiliu cu încrederea că nici nu pot fi propuși spre eliminare, dar și că vor face nominalizări.

La votul celor de acasă au ajuns TJ Miles, în urma votului de grup, dar și Cătălin Zmărăndescu și Mari Fica, în urma voturilor celor doi concurenți cu Imunitate.

UPDATE 21 martie: În ediția de duminică seară, la Consiliul de Exil, cele două echipe au așteptat cu emoție să vadă cine a obținut cel mai bun timp pe traseu! În tabăra Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu a fost cel mai rapid, așa că a putut trimite un coleg în Exil.

Alegerea lui a fost TJ Miles! De cealaltă parte, Mihaela Stan a fost cea mai rapidă Războinică, iar ea a decis să-l trimită pe Relu în Exil pentru a treia oară!

Au mai rămas doar câteva ore până la o nouă ediție! Faimoșii și Războinicii vor intra pe traseu cu un singur gând: siguranța rămânerii în competiție.

Se anunță o luptă puternică pentru jocul care face diferența, care decide cine va ajunge la Consiliu pentru a face nominalizări și a trimite la votul publicului.

UPDATE 20 martie: Când te gândești la un Survivor te gândești la puterea, la calmitatea de a depăși orice provocare, la abilitatea de a-ți găsi locul în tribul din care faci parte și de a-ți crea relații cu ceilalți colegi, la stabilitatea emoțională de a controla dorul de casă și de a merge mai departe indiferent de greutăți. Concurenții rămași în lupta pentru titlu, dar și pentru marele premiu, fac cu fiecare zi, câte un nou pas spre a îngloba toate aceste calități și spre a le arăta celor de acasă că pot merge până la final. Astăzi, de la ora 20:00, începe cea de-a zecea săptămână a experienței care le va schimba total viața. 

Faimoșii tocmai ce au pierdut încă o colegă săptămâna trecută. După plecarea Nataliei, diseară, vom vedea primele reacții ale celor două echipe despre această eliminare. În tabăra Faimoșilor, toată lumea va aprecia modul demn în care concurenta a ales să se despartă de competiție. „Ne-a dat niște sfaturi bune, ne-a încurajat, a făcut să fie despre noi, ca echipă, în continuare. Cea mai frumoasă plecare de până acum”, va spune Laura Giurcanu. Ce vor comenta și ceilalți Faimoși, dar și ce vor comenta Războinicii în tabăra lor, aflăm de la ora 20:00. 

daniel-pavel-consiliu-exilIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Motivați de dorința de a câștiga, iar, jocul de Recompensă, Faimoșii vor reveni cu multă forță la luptă. De cealaltă parte, Războinicii nu vor să mai piardă mâncarea și săptămâna aceasta, ci vor să continue drumul victoriilor, așa că își vor face strategiile pentru a aduce cât mai multe puncte. Ce recompensă importantă îi va aștepta, dar și cine va reuși să câștige, descoperim în doar câteva ore. 

Ca în fiecare duminică, seara se va încheia cu un nou Consiliu de Exil. Daniel Pavel îi va aștepta pe concurenți pentru a vedea care sunt cei doi aleși de colegi să stea departe de joc și recompense pentru următoarea săptămână. Decizia va sta, ca de fiecare dată, la cel care a avut cel mai bun timp din fiecare trib. 

Zanni aduce o nouă ediție a emisiunii Survivor:Extrashow, în exclusivitate online, la finalul serii! O nouă analiză a discuțiilor din competiție și a rezultatului obținut la joc, poate fi văzută doar pe VOYO.

UPDATE 16 martie: Peste două luni de când a început un show în care cuvinte precum provocare, limite și bariere de depășit se află la ordinea zilei. Două triburi au decis să lase tot ce îi leagă de realitatea cotidiană și să descopere cât pot rezista în experiența Survivor! Cu fiecare săptămână petrecută în competiție, au demonstrat că devin tot mai puternici și au oferit un show de neratat de către cei de acasă.

Proba de aseară a început cu aflarea mizei care a adus multe zâmbete în rândul jucătorilor. Cei care câștigau aveau ocazia de a primi mesaje de la prieteni! Pentru a șasea oară la rând, Războinicii au reușit să se impună în fața Faimoșilor și să afle vești de acasă. 

Seara s-a încheiat cu un Consiliu de Eliminare dificil pentru echipa Faimoșilor! Aflați deja în inferioritate numerică, aceștia s-au văzut nevoiți să mai piardă pe cineva. În urma voturilor celor de acasă, Natalia a părăsit competiția. „Cred că e logic pentru că simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș simți că țin echipa pe loc. Nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu, să nu-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, vreau să câștigați. Treziți-vă, enervați-vă. Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții. Vă rog, din suflet, fiți tari!”, a declarat concurenta înainte de a pleca.   

razboinicii-victorie-joc-comunicare-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Show-ul merge mai departe. Duminică, de la ora 20:00, echipele o iau de la capăt. Noi strategii, momente de cumpănă și alianțe care să îi ajute în câștigarea probelor. 

UPDATE 15 martie: După ce în urmă cu o zi pierduseră o recompensă pe cinste, Războinicii s-au remontat și au dat totul pe teren, reușind să câștige cu 10 la 6. O victorie care le-a dat ocazia să-și păstreze echipa în formulă completă, ei având deja avantajul mai multor oameni! 

Elena și Marian au reușit să câștige Imunitatea Individuală, așa că au avut ocazia de a face nominalizări pentru eliminare, dar și de a sta liniștiți că nu vor părăsi competiția. În urma voturilor exprimate, TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică au ajuns la votul celor de acasă. Cine va părăsi show-ul aflăm în această seară. 

Dacă săptămâna trecută au luptat pentru a vorbi cu mamele sau iubitele, astăzi o nouă recompensă de suflet îi așteaptă pe concurenți. Pentru a o câștiga se vor confrunta într-o  probă dificilă. Cine va reuși să se impună aflăm în câteva ore! 

„Survivor: Extrashow”, emisiunea online prezentată de Zanni, revine și diseară, doar pe VOYO! După finalul ediției de pe TV, puteți vedea cine îi va fi alături pentru a comenta cele mai tari faze ale zilei.

razboinicii-victorie-joc-imunitate-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

UPDATE 13 martie: După ce, miercuri, Războinicii au pierdut-o pe Ramona Crăciunescu, în această seară vom vedea primele reacții ale foștilor ei colegi.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea
Mari Fica

În ciuda faptului că numărul concurenților a scăzut, cei rămași simt că sunt cei mai puternici și că merită să fie aici.

„În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete. Să intre noii concurenți”, a anunțat Daniel Pavel duminică seara la Pro TV. Este vorba de două noi concurente la Survivor România: Mari Fica – pentru Faimoși și Mihaela Stan – pentru Războinici.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea
Mihaela Stan

La 28 de ani, Mariana Mădălina Fica este campioană la atletism, cu nenumărate medalii în palmares: „Am venit la Survivor pentru că este o provocare, este o ieșire din arena mea de zi cu zi. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de aici încolo”

La 21 de ani, Mihaela Stan este antrenoare de înot: „Motivul pentru care am ajuns în seara aceasta aici este să-i ajut pe colegii mei să câștige cât mai multe probe. Și să demonstrez că Survivor nu e așa greu”.

UPDATE 9 martie: S-a mai încheiat o săptămână a celei mai puternice competiții, „Survivor România”! Faimoșii și Războinicii au dus lupte dificile, au învățat să se adapteze mai bine Insulei Exilului și au văzut cum un nou membru din cadrul unui trib a plecat acasă. Aseară, miza probei de Comunicare, dar și emoția unui Consiliu de Eliminare au făcut ca show-ul să fie unul complet, membrii celor două echipe concurând cu dorul arzând în suflet. 

Cu poatea cea mai dură recompensă pusă la bătaie, șansa de a suna acasă, concurenții au luptat până la epuizare. În ciuda dorinței de a reuși prima victorie în jocul pentru Comunicare, Faimoșii au pierdut încă o dată în fața echipei Războinicilor. Astfel, cei din urmă s-au putut bucura de mesaje de la cei care îi apreciază și cred în șansa lor în competiție. 

Ceea ce a urmat a fost un nou Consiliu încărcat de emoția unei eliminări din cadrul echipei Războinicilor. Lacrimile de fericire de la recompensa de Comunicare s-au transformat în unele de tristețe, după ce Daniel Pavel a făcut anunțul: Ramona este cea pentru care competiția s-a încheiat. „Parcă e un vis urât. Îmi pare rău, îmi doream din suflet să rămân mai mult. Simt că nu am arătat tot pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă pe traseu. «Survivor» este o lecție de viață, o poveste unică, în care trebuie să trăiești fiecare clipă, secundă cu secundă”.  

ramona-craciunescu-eliminare-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„O nouă file de emoție se așază în saga «Survivor România». Asta a fost săptămână, ăsta a fost consiliul de eliminare. Aventura continuă”, a declarat prezentatorul emisiunii Daniel Pavel. 

UPDATE 8 martie: Indiferent de oboseală, de lipsa mâncării sau a somnului, de dorul de casă, în lupta pentru Imunitate, toți concurenții se motivează și dau tot ce pot pentru a reuși să obțină punctul pe traseu. Echipa care ajunge la zece știe că și-a putut salva toți membrii pentru încă o săptămână și că va avea parte de mai multe resurse în următoarele zile. Cu acest gând, cele două triburi au intrat în jocul de aseară și au dat tot ce au avut mai bun! 

Pe teren, lupta s-a încheiat cu victoria Faimoșilor, care au reușit să câștige după un șir lung de înfrângeri. Asta i-a adus pe Războinici la o luptă pentru Imunitatea Individuală, unde, spre surpriza tuturor, Doru Răduță și Oana Ciocan au reușit să se impună. 

faimosii-victorie-imunitate-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Odată cu ajungerea la Consiliu, a fost momentul unei discuții foarte sincere între Relu Pănescu și ceilalți colegi ai lui, acesta dorind să înțeleagă de ce a ajuns pentru a doua oară în Exil. Finalul serii a adus și ultimele vești, odată ce Războinicii au decis: Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze sunt în pericol de eliminare. 

Urmează una dintre cele mai emoționante probe pentru Comunicare de până la acest moment! După ce săptămâni la rând, nu au avut nici un semn de acasă, diseară totul se va schimba pentru echipa care va reuși să obțină victoria. Cine se va bucura, în timp ce va și plânge, vedem de la 20:30. 

UPDATE 7 martie: În ediția de duminică, 6 martie, doi dintre concurenții ambelor echipe au avut de luat o decizie importantă și asta pentru că fiecare dintre ei a scos cel mai bun timp pe traseu.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Astfel că TJ Miles l-a trimis în această săptămână pe Insula Exilului pe Marian Drăgulescu. Din echipa Războinicilor, Relu a fost cel care a plecat pentru a doua oară în exil, fiind votat de Ionuț, colegul lui.

UPDATE 6 martie: De peste șapte săptămâni, Faimoșii și Războinicii au intrat în cea mai puternică aventură a vieții lor. Au renunțat la condițiile de acasă și s-au adaptat unei vieți cu multe lipsuri și la fel de multe lupte pentru a câștiga cele necesare trăirii pe insulă. Cu fiecare Consiliu de Eliminare au pierdut colegi, iar cei rămași în joc au arătat că sunt deciși să meargă înainte, indiferent de provocări. Diseară, de la ora 20:00, Survivor România continuă cu un puternic joc pentru Recompensă, dar și cu un Consiliu dificil pentru trimiterea în Exil. 

După ce au pierdut încă un coleg săptămâna trecută, Faimoșii sunt convinși că au ajuns într-un punct perfect pentru ei. „Avem tot ce ne trebuie să batem oamenii ăștia, chiar avem!”, declară TJ Miles, completat de Marian Drăgulescu care crede că „Am rămas cei mai puternici în joc”. În ciuda acestei aparente înțelegeri, conflictele nu par a fi încetat în tabăra lor, CRBL și Marian fiind prinși într-o discuție aprinsă.

Nici în echipa Războinicilor nu este loc de calmitate, în ciuda victoriilor din ultimele zile. Colegii par hotărâți să arate că Ștefania nu știe să reacționeze în lupte sau în momentele în care pierde. „Nu voi da înapoi din a fi competitivă. Sunt om, nu am voie să mă supăr?”, este întrebarea concurentei către colegii ei. „Noi nu ne ascultăm reciproc”, este replica unei alte Războinice care resimte tot mai tare problemele din echipă.  

Care dintre cele două echipe va reuși să depășească problemele și să câștige proba de Recompensă, obținând o masă copioasă, aflăm în câteva ore. Tot atunci, doi concurenți, câte unul din fiecare trib, va fi trimis în Exil. Cine va avea dreptul de decizie și ce alegere va face, aflăm într-o super ediție, doar pe PRO TV! 

Diseară în emisiunea Survivor:Extrashow, prezentată de Zanni va veni o concurentă ce tocmai a părăsit competiția. Otilia va oferi declarații în exclusivitate ce nu pot fi ratate. 

UPDATE 2 martie: Emil Rengle a fost eliminat de la „Survivor România”. Faimosul era propus spre eliminare alături de CRBL și Cătălin Zmărăndescu, însă telespectatorii i-au salvat pe cei doi. De asemenea, Cătălin Zmărăndescu s-a întors de pe Insula Exilului, unde a fost trimis de colegii săi.

Și de această dată, echipa Războinicilor a câștigat jocul pentru Comunicare. Ștefania Ștefan și Natalia Duminică au intrat pe traseu la scorul de 9-7 pentru Războinici. Cea care a reușit să aducă punctul și care și-a făcut echipa câștigătoare este Ștefania Ștefan. 

UPDATE 1 martie: Echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 a pierdut jocul de imunitate de săptămâna aceasta și a fost nevoită să facă nominalizări pentru eliminare. Primul propus spre eliminare a fost Cătălin Zmărăndescu, care se află și pe Insula Exilului.

Ulterior, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu au fost nevoiți să facă fiecare o nominalizare, ei au câștigat colanele de imunitate. Elena l-a propus pe Emil Rengle, iar Drăgulescu – pe CRBL. Așadar, în seara aceasta, la PRO TV, se va afla cine părăsește competiția dintre Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle și CRBL.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

UPDATE 28 februarie: Ajunși la Consiliu, în ediția de aseară concurenții au avut parte de o primă veste dură: Otilia nu mai poate continua competiția. Din cauza problemelor de sănătate, aceasta are nevoie de un tratament care presupune prezența ei în țară. TJ Miles și Ionuț Popa au fost cei care au fost nevoiți să facă nominalizările.

„Sunt asumat și omul care trebuie să se ducă în Exil, de data asta, e Cătălin Zmărăndescu”, a spus TJ. În timp ce Ionuț a declarat: „Sper să nu o ia personal. Motivația este sportivă: Doru”. Astfel, Cătălin și Doru Răduță au fost cei care au plecat spre Insula Exilului.

Cu un om în minus în fiecare echipă, după trimiterea pe Insula Exilului, cele două triburi își dispută în această seară Imunitatea. Doar unii vor avea câștig de cauză și un Consilliu liniștit, în timp ce ceilalți se vor vedea nevoiți să nominalizeze încă o dată. Cine va ajunge la votul publicului, aflăm în această seară.

UPDATE 27 februarie: Astăzi, de la ora 20:00, cele două triburi vor intra iar pe traseu, dar vor avea parte și de un Consiliu încărcat.

În prima parte a ediției, cei de acasă vor avea ocazia de a vedea care este atmosfera din tabără în cele două echipe. Dacă la Faimoși, discuțiile se vor aprinde încă o dată, la Războinici, se pare că există o aparentă liniște după ultima eliminare.

„Exilul este o mega provocare”, spune o concurentă de la Faimoși. Iar asta se va vedea și în această seară când concurenții vor să aibă cel mai bun timp pentru a se asigura că nu vor putea fi trimiși pe Insula Exilului.

faimosiiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cine va face nominalizările și cine va ajunge pe insula în care timpul pare că trece tot mai greu, aflăm de la ora 20:00. Din păcate, seara va aduce și vești dure pentru unul dintre curajoșii acestui sezon: cineva va fi trimis acasă, din cauza problemelor de sănătate. ”Decizia medicului este ca tu să te oprești aici!”, va spune Daniel Pavel în ediția din această seară.

UPDATE 23 februarie: Cea mai surprinzătoare și dificilă săptămână la „Survivor” a ajuns la final! Au fost câteva zile de-a lungul cărora provocarea probelor nu a mai fost tot ce îi apăsa pe concurenți. Câte un membru din fiecare tabără se afla la distanță, în Exil, și resimțea până și lipsa micilor condiții existente pe insula care acum le este casă.   

Aseară, pentru a treia oară în acest sezon, triburile s-au înfruntat în confruntarea pentru Comunicare! Cu o miză care le putea alina dorul de serile petrecute în familie, vizionarea unui episod din cel mai iubit serial românesc: „Las Fierbinți”, toți au dat tot ce au avut mai bun pe traseu pentru a câștiga. După două înfrângeri în ultimele zile, Războinicii au dat semne de revenire și au câștigat cu 10 la 4. 

În ciuda bucuriei de a câștiga Jocul pentru Comunicare, Războinicii s-au văzut nevoiți să revină în sala de Consiliu pentru a afla ce au votat cei de acasă. Elena Matei, Oana Ciocan și Doru Răduță erau cei trei care așteptau cu emoție rezultatul voturilor. Cu ochii în lacrimi, simpatica Elena s-a văzut nevoită să accepte înfrângerea și să părăsească competiția. „Sunt uimită, nu-mi vine să cred. Înseamnă că nu mi-am făcut treaba așa cum credeam. Am primit multe palme de la viață”, au fost ultimele cuvinte ale Războinicei înainte ca drumul ei să se oprească la „Survivor România”.

elena-matei-parasire-competitie-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

S-a încheiat și cea de-a șasea săptămână a show-ului fenomen care îi aduce pe participanți față în față cu cele mai dure trăiri din viața lor. CRBL și Relu Pănescu, primii concurenți trimiși în Exil, au revenit în taberele lor. Curând, alți doi concurenți vor fi nevoiți să vadă ce înseamnă această provocare. 

UPDATE 22 februarie: Aseară, Faimoșii și Războinicii au pornit pe traseu în lupta pentru Imunitate fără CRBL și Relu, care trăiau primele lor zile departe de triburi, în Exil. Faimoșii au început jocul incredibil, conducând cu 7 la 0. Chiar dacă Războinicii s-au apropiat, Marian Drăgulescu a adus victoria pentru echipa lui!

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

La proba pentru Imunitate Individuală, Războinicii au dat tot ce au avut mai bun, însă Blaze și Ștefania Ștefan au fost cei care au avut câștig de cauză. Astfel, în urma voturilor exprimate la Consiliul de Nominalizare, Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei au ajuns la decizia celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi curând competiția!

UPDATE 21 februarie: Când credeau că au înțeles jocul și că sunt pregătiți pentru orice provocare, concurenții au avut parte de un șoc! După un Joc de Recompensă, câștigat cu 10 la 5 de către Faimoși, ambele triburi s-au îndreptat spre o întâlnire cutremurătoare cu Daniel Pavel.

Ajunși la un Consiliu de Urgență care îi trecea deja prin cele mai diverse emoții, luptătorii au avut parte de un anunț care le-a demontat tot ceea ce știau despre competiție. „Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

Cele care au putut face nominalizările au fost concurentele care au avut cel mai bun timp în jocul de Recompensă: Natalia Duminică, pentru Faimoși și Ștefania Ștefan, pentru Războinici. Iar alegerile lor nu au întârziat să apară: CRBL și Relu Pănescu sunt primii concurenți trimiși pe Insula Exilului, în acest sezon. Cum se vor descurca aceștia și cum au primit vestea, aflăm diseară într-o ediție ce nu poate fi ratată.

imunitate-survivor-romania-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Nu mai e loc de regrete, nici de pași dați înapoi! Diseară, de la ora 20:30, cele două echipe vor lupta pentru Imunitate! Însă, în același timp vor fi nevoiți să decidă dacă își hrănesc colegii, iar apoi să se întâlnească la Consiliul de Nominalizare cu cei pe care au ales să îi exileze. Ce reacții vor apărea? Cine va fi în pericol de eliminare?

UPDATE 20 februarie: După o săptămână extrem de încărcată cu 4 concurenți noi intrați în competiție, 3 jocuri câștigate de echipa Războinicilor și 1 Faimos eliminat, Survivor România revine în această seară cu un joc de recompensă și „un consiliu care va schimba atmosfera din ambele tabere de acum înainte”. 

Înainte de a porni la lupta serii, cele două triburi vor discuta despre eliminarea lui Radu Itu din cea mai puternică competiție. Surprinzător pare a fi faptul că ambele tabere simt la fel. Dacă Războinicii vor discuta despre faptul că „Radu a stat mai mult pe bară și mai mult i-a încurajat”, Faimoșii vor recunoaște că „partea bună e că nu a plecat cineva care ar fi adus puncte pe traseu”. 

„Vrem să arătăm că suntem buni și merităm”, va spune una dintre concurentele din tabăra Războinicilor înainte de a porni spre traseul Jocului de astăzi. De cealaltă parte, Faimoșii par mai motivați ca niciodată să câștige și să aducă mâncarea pusă la bătaie în echipa lor, unde spiritele par a se încinge încă o dată. 

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Ce nu se așteaptă niciuna dintre cele două echipe este faptul că de astăzi, totul se schimbă! Înainte de jocul de recompensă, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii le va spune că tocmai a început „O nouă săptămână cu elemente fără precedent în ecuația mare… Survivor România!”

Despre ce este vorba? 2 concurenți vor fi trimiși în EXIL! Un Faimos trimite un Faimos, un Războinic trimite un Războinic. Cei doi vor sta împreună pe Insula Exilului. Cine va ajunge acolo? Ce condiții vor îndura? Aflăm în doar câteva ore! 

UPDATE 16 februarie: Fiecare zi le testează capacitatea de a-și reveni din conflicte sau momente dificile și de a se ridica pe traseu. Fiecare probă le arată că toți concurenții sunt pregătiți să reziste cât mai mult în competiție. Iar fiecare seară de marți aduce câte o nouă eliminare în rândul triburilor care așterne, pentru câteva minute, liniștea în sala de Consiliu. 

Pentru a doua săptămână, Faimoșii și Războinicii au luptat în proba pentru Comunicare. Miza a fost de această dată diferită: câte o piesă pentru fiecare membru al echipei câștigătoare care a fost aleasă de către membrii familiei. După o nouă ștafetă, Războinicii au reușit să încheie o săptămână încărcată cu victorii și s-au bucurat de emoția ascultării unora dintre piesele lor preferate. 

faimosii-consiliu-eliminareIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Înapoi în sala de Consiliu, Faimoșii au așteptat cu emoție să afle ce au votat cei de acasă. Radu Itu, Otilia și CRBL erau cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare. Iar telespectatorii au decis. „Câteodată și oamenii puternici plâng. Dau jos pălăria și vă respect pe toți”, a fost prima reacție a lui Radu Itu când a aflat că el va părăsi competiția. 

UPDATE 15 februarie: După ce săptămâna trecută, Faimoșii au reușit să obțină prima lor victorie în jocul pentru Imunitate, aceștia au intrat cu speranța unui nou meci care să le asigure liniștea. Iar începutul părea de partea lor, însă Războinicii nu au renunțat, au egalat constant și au dus meciul spre o frumoasă ștafetă! La scorul de 9 la 9, Alex Delea și Ștefania au reușit să câștige în fața Elenei Chiriac și a lui Marian, aducând totemul victoriei în tribul Războinicilor!

Ceea ce a urmat a fost o nouă serie de conflicte în tabăra Faimoșilor, dar și o luptă pentru imunitatea individuală. Emil Rengle și Laura Giurcanu au reușit sâ câștige, pentru a doua oară, această probă și și-au asigurat un consiliu fără emoții. Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au avut, de asemenea, imunitate, fiind prima lor săptămână în concurs.

faimosii-consiliu-nominalizare-1-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În urma voturilor exprimate de colegi, Radu Itu, CRBL și Otilia au ajuns la mâna celor de acasă! După un START VOT încărcat de emoție, telespectatorii și-au putut alege favoriții. Cine va părăsi competiția, aflăm în această seară. 

O nouă zi, o nouă probă! Astăzi, de la 20:30, cele două triburi se întâlnesc în jocul pentru Comunicare! Cu speranța că vor primi un nou semn de acasă, concurenții vor da tot ce au mai bun și vor lupta până în ultima clipă pentru o victorie importantă. 

UPDATE 14 februarie: Aseară, Faimoșii și Războinicii au înțeles că trebuie să se adapteze, să accepte noi curajoși în echipă și să o ia de la capăt pentru fiecare probă la care sunt supuși. Marian Drăgulescu și Natalia Duminică s-au alăturat echipei Faimoșilor, în timp ce Doru Răduță și Oana Ciocan fac, de acum, parte din tribul Războinicilor.

Cei patru sunt extrem de motivați să demonstreze că merită să facă parte din cel mai puternic show și au intrat direct în probele dificile din „Survivor România”. Cele două probe ale serii au avut ca miză… mâncarea! Dacă la primul joc, cel de recompensă, Războinicii au reușit o victorie convingătoare cu 10 la 6, la cel de-al doilea, un amuzant quiz, Faimoșii s-au impus cu 5 la 1. Astfel, membrii ambelor triburi au putut încheia ziua cu stomacul puțin mai plin și cu liniștea că următoarea probă îi va găsi mai bine pe fiecare dintre ei.

Jocul merge mai departe cu o nouă seară electrizantă! De la 20:30, pe PRO TV, cele două triburi vor lupta pentru cea mai importantă miză: rămânerea în competiție. Cine va câștiga și cine va face nominalizări pentru eliminare, aflăm în doar câteva ore.

concurenti-noi-la-survivor-romania-2022-4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

UPDATE 13 februarie: După ce la ultimul Consiliu de Eliminare, Războinicii s-au văzut nevoiți să accepte eliminarea colegei lor Ana Dobrovie, în această seară, cei de acasă vor putea vedea primele reacții ale acestora odată cu revenirea în tabăra lor. De cealaltă parte, Faimoșii vor continua starea de bine și se vor gândi deja la ceea ce urmează pentru ei.

Ce a fost mai greu pare că abia începe, după ce în Republica Dominicană au venit ploile! Diseară, de la ora 20:00, concurenții ambelor triburi se vor confrunta cu lipsa somnului și cu faptul că au mereu hainele ude. Cine va spune din echipa Faimoșilor că „e cumva o teroare”, dar și ce alte reacții vor stârni schimbările climatice, vedem curând.

Tot în această seară, toți cei rămași în joc vor avea parte de o mare surpriză. „Este o șansă pentru oricine se califică să facă parte din triburile voastre. Această șansă se traduce prin venirea de noi concurenți”, va spune Daniel Pavel.

UPDATE 9 februarie: În premieră, concurenții au luptat ieri în Jocul pentru Comunicare. Cu o miză care le-a adus instant lacrimi în ochi, Războinicii și Faimoșii au scos toată puterea din ei pentru a putea câștiga o poză de acasă. Cei care au reușit să primească un prim semn de la cei dragi au fost Războinicii, care au câștigat cu 10 la 5.

Cu lacrimi amare, Ramona a oferit una dintre cele mai sincere și dureroase destăinuiri: ”Poza asta ar fi fost întreagă dacă ar fi fost și fetița mea… și ar fi trăit.

Mi-e foarte dor de fetița mea, avea 6 ani când a trecut dincolo. Eram cu autorulota, am apucat să îi fac baie fetiței și am observat o lumină foarte puternică în oglinda băii. Când am ieșit, luase foc toată rulota, deja incediul era avansat înăuntru. Am încercat să-l sting, dar am luat foc instant pe mână […]

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Fiul meu a ieșit și iubitul meu, am încercat să urcăm pe ușa laterală, dar în foc nu poți să intri și nu poți să reziști… organismul nu te lasă, instinctul este să ieși afară și să intri la nesfârșit până-l găsești pe cel drag.

Am luat foc pe mai multe părți ale corpului, dar pe ea nu am găsit-o”. Seara s-a încheiat cu alte emoții puternice pentru Războinici: Ana, Relu și Ramona au așteptat voturile telespectatorilor! Cea care a părăsit competiția a fost Ana Dobrovie

UPDATE 8 februarie: Timp de trei săptămâni, Războinicii au reușit să dea tot ce aveau mai bun și să câștige Jocul de Imunitate, având parte de Consilii de Nominalizare liniștite, la care au fost doar martorii discuțiilor echipei adverse. Aseară, lucrurile s-au schimbat, iar la capătul unei lupte incredibile și a unei ștafete de neratat, Otilia, Zmărăndescu și Elena au adus victoria pentru echipa Faimoșilor! 

Pentru prima dată ajunși la proba pentru imunitatea individuală, Războinicii au înțeles că jocul este pe cont propriu în anumite momente și au uitat de prietenii, fiind concentrați să obțină șansa de a nominaliza pe cineva și de a fi siguri pe locul lor în joc. Blaze și Alexandra Duli au reușit să câștige, așa că seara a fost una liniștită pentru cei doi. 

Ana Dobrovie, Relu Pănescu și Ramona Crăciunescu sunt cei trei concurenți care au fost votați de colegii lor pentru eliminare. Dintre aceștia, cel sau cea care a obținut cele mai puține voturi de la cei de acasă va părăsi, în această seară, competiția. 

daniel-pavel-voturi-consiliu-nominalizareIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De la 20.30, spectacolul revine cu o premieră: concurenții vor lupta în Jocul pentru Comunicare! Emoțiile vor atinge cote culminante când aceștia vor afla miza probei. Cine va reuși să câștige și să aibă parte de o surpriză de acasă, aflăm curând. 

UPDATE 7 februarie: Aseară, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru o recompensă mult visată: mâncare. Faimoșii au luptat ca o echipă în timpul probelor.

Astfel, jocul a fost câștigat cu 10 la 4, iar concurenții s-au bucurat de gustările cu ton puse la bătaie. Singurul care nu a putut profita a fost Cătălin Zmărăndescu care a trebuit să respecte pedeapsa primită în urma tensiunilor apărute săptămâna trecută contra celor din echipa Războinicilor.

Chemați de Daniel Pavel într-un consiliu de urgență, aceștia au aflat că Angela Forero nu mai poate continua competiția din cauza accidentării suferite. În această seară, echipele vor lupta pentru imunitate.

UPDATE 6 februarie: Astăzi, de la ora 20.00, începe cea de-a patra săptămână „Survivor România” 2022. După ce au trecut printr-o nouă eliminare, dar și printr-o serie de discuții extrem de conflictuale, Faimoșii vor continua tensiunile pe insulă. „Și-n consiliu, și după… s-au spus multe”, declară CRBL. Vor reuși membrii echipei să depășească toate aceste impedimente și să-și revină înainte de luptă?

Nici în tabăra Războinicilor nu va fi liniște după ce Alexandra și Ana au aflat că la prima recompensă câștigată nu se vor putea bucura de ea, ca urmare a reacțiilor avute în timpul conflictului cu Zmărăndescu. Ce vor spune ele și ce vor crede ceilalți colegi, aflăm diseară.

Lupta pentru recompensă va aduce cele două echipe în fața unei probe extrem de importante, care va avea ca potențial câștig o masă mult dorită. Despre ce este vorba și cine va reuși să obțină victoria vedem de la ora 20.00. Seara se va încheia dramatic, printr-un consiliu de urgență. „Unul dintre voi va părăsi competiția”, va spune Daniel Pavel, stârnind panică în jurul triburilor. Ce echipă își va mai pierde un membru, dar și ce alte lucruri se vor mai discuta la consiliu, descoperim curând.

UPDATE 1 februarie: O nouă seară, o nouă luptă extrem de puternică! Faimoșii și Războinicii au intrat pe traseu cu gândul de a nu ajunge la Consiliul de Nominalizare și a nu risca să piardă un om din echipă. După un început puternic al Faimoșilor, Războinicii au reușit să câștige pentru a treia oară lupta pentru Imunitate.

În jocul pentru Imunitate individuală, concurenții au luptat cu toate forțele, iar Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac au fost cei doi care au reușit să câștige. Atfel, aceștia au fost protejați de emoția nominalizării și au avut ocazia de a face câte o propunere de concurent care ar putea părăsi competiția. 

Ajunși la Consiliul de Nominalizare, Faimoșii au avut opțiunea de a vota doar bărbații, numărul fetelor din echipă fiind deja foarte redus. Cei trei care au ajuns la votul celor de acasă sunt Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles. 

Astăzi, de la 20:30, cea mai puternică aventură revine la PRO TV! Concurenții vor intra din nou în joc pentru o recompensă care îi va face să lupte până în ultima clipă. Cine va avea câștig de cauză și se va întoarce în tabără cu un premiu important? 

Ce au votat cei de acasă și cine va părăsi competiția dintre cei trei nominalizați, aflăm în doar câteva ore. Echipa Faimoșilor va rămâne cu doar 8 concurenți.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

UPDATE 31 ianuarie: Aseară, a început cea de-a treia săptămână a competiției „Survivor România”. Cele două triburi au luptat cu sufletul pentru a obține o recompensă importantă: un coș cu legume proaspete.

După ce au condus mai mult de jumătate din joc, Faimoșii s-au văzut egalați la scorul de 9 la 9, așa că a fost vremea unei noi ștafete. Alex Delea și Elena Matei au fost cei doi Războinici care au luptat contra lui TJ Miles și Laura Giurcanu și care au pierdut confruntarea. Astfel, Faimoșii au sărbătorit o nouă victorie în jocul pentru recompensă.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

În cea de-a doua confruntare a serii, într-un joc scurt, dar extrem de motivant, concurenții au luptat pentru… un desert mult visat: câte o felie de tort de ciocolată pentru fiecare! Într-un meci în care scorul a fost deschis de Otilia și închis de Emil Rengle, Faimoșii au câștigat cu 5 la 2 și au obținut cea mai dulce victorie de până la acest moment.

De la 20.30, competiția merge mai departe! Cele două echipe vor porni, încă o dată, pe traseu cu un singur gând: să nu piardă imunitatea și să ajungă la Consiliul de Nominalizare.

UPDATE 30 ianuarie: Astăzi, de la ora 20.00, începe cea de-a treia săptămână cu o probă extrem de dificilă care va avea la final o recompensă pe măsură.

În ciuda faptului că au reușit să câștige numeroase lupte până la acest moment, în tabăra Războinicilor nu este deloc liniște! Ștefania pare că a fost luată în vizor de către colegii ei, iar Ana Dobrovie simte că nu mai este cazul să lase lucrurile să treacă neobservate. Ce acuze își aduc concurenții? Aflăm curând!

Diseară, în primul joc al serii, cele două echipe se vor confrunta pentru o nouă recompensă. Premiul va fi unul extrem de important pentru starea de bine a celor rămași în joc, așa că fiecare dintre ei va da tot ce are mai bun. Cel de-al doilea joc al serii va fi unul scurt și extrem de diferit de cele avute până la acest moment. Concurenții vor fi extrem de motivați când vor afla ce pot câștiga, așa că ambele echipe se vor încuraja de pe margine și vor da totul pentru victorie.

UPDATE 26 ianuarie: În ediția de marți seara, Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor 2022. Aceasta fusese propusă spre eliminare alături de Otilia și Robert Niță. 

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva.

Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Andreei.

UPDATE 25 ianuarie: Aseară, pe o căldură aridă, Faimoșii și Războinicii au oferit un spectacol incredibil și au ajuns pentru prima dată în fața ștafetei, la scorul de 9 la 9. Mânați de dorința de a fi liniștiți pentru a doua săptămână la rând, Războinicii au reușit să învingă, așa că la Consiliul de Nominalizare au ajuns tot Faimoșii.

Într-o atmosferă încărcată de emoție, Daniel Pavel a dat startul consiliului cu o veste dură pentru Roxana Ciuhulescu: „Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic și a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic”.

joc-imunitateIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Pentru că au pierdut jocul, Faimoșii au trecut la etapa nominalizărilor, în urma cărora Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia au ajuns la votul celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi competiția în această seară.

Diseară, 25 ianuarie, show-ul revine la PRO TV! Cele două echipe se vor lupta pentru o nouă recompensă extrem de importantă. De asemenea, în această seară vom afla cine părăsește competiția dintre cei nominalizați.

UPDATE 24 ianuarie: Aseară, motivația concurenților a ajuns la cote înalte, iar sub privirea celor de acasă, FAIMOȘII și RĂZBOINICII au oferit o confruntare pe cinste în lupta pentru recompensă. Într-un joc absolut spectaculos, cele două echipe au demonstrat că nu se dau în lături de la nimic și au luptat pentru kitul de pescuit care le-ar putea aduce accesul mai rapid la noi resurse.  

daniel-pavel-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cu scorul de 10 la 5, Faimoșii au reușit să obțină prima victorie din acest sezon și au sărbătorit-o așa cum se cuvine, printr-un cântec special creat pentru această probă.

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au dorința de a-și lua revanșa. Rămâne de văzut dacă vor reuși.

UPDATE 23 ianuarie: După o săptămână atât de dificilă, în tabăra Faimoșilor vor apărea și noi conflicte. Andreea Tonciu își va păstra sinceritatea bine-cunoscută și le va atrage atenția colegilor despre o situație pe care nu o va considera deloc normală. Cine va mai interveni în discuție și ce concluzii vor trage concurenții, descoperim în această seară.

Dorul de casă și de familie devine tot mai aprig în ambele tabere, iar unele dintre concurente se vor lăsa furate de iubirea puternică pe care le-o poartă celor care se află departe. Lacrimi de tristețe care se vor transforma în semnale de motivație, dar și încurajări calde din partea colegilor de echipă se vor vedea într-un nou episod al show-ului fenomen.

Astăzi, motivația este la cote înalte. În primul joc al serii, cele două echipe se vor confrunta pentru o nouă recompensă pusă la bătaie de sponsorul emisiunii. Premiul va fi unul pe măsură, așa că atât Faimoșii, cât și Războinicii vor da tot ce au mai bun pe un traseu desfășurat pentru prima dată în țara noastră.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Seara se va încheia cu un joc în care râsul va fi la putere. Mânați și de miza care va fi reprezentată de un fel de mâncare, concurenții se vor întrece în ghicirea de cuvinte.

UPDATE 19 ianuarie: După o primă săptămână petrecută în Republica Dominicană, RĂZBOINICII și FAIMOȘII au avut parte, aseară, de ultima provocare a săptămânii, în jocul pentru recompensă, dar și de primele emoții cauzate de Consiliul de eliminare. 

Chiar dacă la începutul jocului Războinicii și-au pierdut un coleg de echipă care a decis că nu poate face față competiției, aceștia s-au remontat rapid și au reușit să obțină cea de-a treia victorie consecutivă, demonstrând că au o forță reală și o dorință imensă de reușită. 

Cu moralul deja scăzut după trei înfrângeri, FAIMOȘII s-au văzut nevoiți să revină la Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia s-au confruntat cu emoții uriașe, iar cea din urmă a devenit prima concurentă eliminată din competiție. Cu lacrimi în ochi, aceasta și-a luat la revedere de la colegi și va reveni curând la confortul de acasă. 

22 de concurenți continuă lupta, iar provocările sunt tot mai mari. Acum au înțeles că pentru a rezista în competiție trebuie să-și depășească orice teamă și să-și amintească că nimic nu este imposibil!

UPDATE 18 ianuarie: În ediția de luni seară, 17 ianuarie, după o confruntare încheiată la scorul de 10 la 6 pentru Războinici, Faimoșii s-au văzut nevoiți să treacă într-o nouă provocare: cea pentru imunitatea individuală. Cei care au reușit să-și adjudece liniștea la Consiliul de nominalizare au fost Emil Rengle și Elena Chiriac.

Ceea ce a urmat a dus emoțiile la cel mai înalt nivel. Faimoșii au decis să-și deschidă sufletul și au scos la iveală primele probleme care au apărut între ei. Cum se vor rezolva aflăm în următoarele ediții. La finalul serii, Roxana Ciuhulescu, Xonia și Cătălin Zmărăndescu și-au auzit numele și au fost propuși pentru eliminare.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Aventura continuă, de la 20.30, mai grea și mai puternică. Înainte de a reveni în sala de Consiliu, concurenții se vor întoarce pe traseu pentru o probă cu o recompensă extrem de motivantă. Dacă Războinicii își vor continua parcursul de victorii, descoperim curând.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

UPDATE 17 ianuarie: Aseară, timpul nu a mai avut răbdare, iar din Republica Dominicană, Daniel Pavel a dat startul celui mai puternic sezon din istoria Survivor România. 24 de concurenți, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, au acceptat provocarea, s-au cunoscut și s-au confruntat pe primul traseu din competiție.

bucuria-razboinicilorIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Un joc puternic cu răsturnări spectaculoase de scor în care cele două echipe au demonstrat că sunt motivate să câștige și să obțină recompensa pusă la bătaie. După un început în forță în care au reușit să conducă, Faimoșii nu au reușit să mai țină pasul cu adversarii lor până la final. Războinicii au învins cu scorul de 10 la 8 și au câștigat recompensa oferită de Vodafone. 

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20.30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru eliminare. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoite să-și piardă unul dintre membrii echipei.

Când difuzează PRO TV „Survivor România” 2022

„Survivor România” 2022 începe pe 16 ianuarie, de la ora 20.00, la PRO TV. Emisiunea va putea fi urmărită și în zilele de duminică, luni și marți, începând cu ora 20.30.

Cine prezintă „Survivor România” pe PRO TV

După ce sezonul trecut a prezentat „Survivor România” la Kanal D, Daniel Pavel s-a mutat la PRO TV, unde va prezenta același show.

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a declarat: „Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Aștept cu nerăbdare luna ianuarie, pentru a porni din nou la drum spre această aventură unică și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției.

Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, a spus prezentatorul emisiunii.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Cine sunt concurenții sezonului 3 „Survivor România”

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

„Survivor România” 2022. Elena Chiriac a pierdut finala în fața lui Alex Delea

Echipa Războinicilor

PRO TV anunță că din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Câștigătorii „Survivor România” sezonul 1 și 2

Elena Ionescu a fost câștigătoarea de la “Survivor România” sezonul 1. Artista a primit pe lângă impresionantul trofeu al show-ului și un premiu în valoare de 250.000 de lei.

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021, difuzat la Kanal D.  După mai bine de șase luni de competiție în Republica Dominicană, trofeul și premiul în valoare de 50.000 de euro au ajuns în mâinile învingătorului.

„Survivor România” se mută de la Kanal D la Pro TV

După două sezoane la Kanal D, show-ul „Survivor România” se mută la PRO TV. Emisiunea fenomen își va păstra formatul, iar concurenții vor avea aceleași reguli.

Banijay este compania care distribuie formatul, la nivel global. Produs în mai mult de 40 de teritorii, „Survivor” a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni la nivel internațional.

Recent, Globo a relansat Survivor (No Limite) în Brazilia după 12 ani de pauză. Peste 10 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța, Koh Lanta, a încheiat sezonul pe primul loc, pe slotul care i-a fost destinat.

PRO TV anunță colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic, dar și a sezoanelor anterioare difuzate în România. În curând, toți fanii români vor avea oportunitatea de a trăi, încă o dată, unicitatea formatului care i-a făcut să nu se mai poată ridica din fața televizoarelor.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
FANATIK.RO
Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
GSP.RO
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Știrileprotv.ro
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI