Mergi direct la conținut »
Tania Popa a făcut nuntă după Ferma Vedetelor. Rochia de mireasă, creată de ea | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tania Popa a făcut nuntă după Ferma Vedetelor. Rochia de mireasă, creată de ea | FOTO

Tania Popa a făcut nuntă după Ferma Vedetelor. Rochia de mireasă, creată de ea | FOTO

Imediat după ce a câștigat Ferma Vedetelor, actrița Tania Popa a avut parte de un mare eveniment în viața personală: nunta cu cel care îi este soț de 10 ani.

De Dana Aramă,

Actrița Tania Popa a devenit marea câștigătoare a show-ului Ferma Vedetelor, de la Pro TV. La scurt timp după ce a ieșit învingătoare în concursul respectiv, Tania Popa a făcut nunta cu partenerul ei de viață, Veaceslav Damian.

Petrecerea a avut loc la restaurantul de la parterul teatrului Elisabeta.  Tania Popa și veaceslav damian formează un cuplu de 10 ani.

“Pe 18 mai ne-am căsătorit religios. De aceea e 18 mai, pică vineri, dar la artiști nu contează. Va fi și o reînnoire a jurămintelor, evident, la preotul nostru, Cristian. Pe 18 mai fac nuntă, pentru că atunci nu am apucat. Ne-am luat peste noapte. Pe soțul meu nici nu-l cunoșteam foarte bine și nu am apucat decât să facem cununia religioasă și civilă și fără petrecere. Și bărbatul meu a zis: Îți fac petrecere, îți promit, dar la 10 ani! Și iată că s-au făcut 10 ani și nu are încotro, trebuire să se țină de cuvânt”, declara actrița într-un interviu pentru Libertatea.

Tania Popa și-a creat singură rochia de mireasă. Vedeta a optat pentru o rochie atipică, de culoare roz, lungă și vaporoasă, în care a arătat foarte bine.


„Mă duc repede să văd ce Vorbeste lumea despre finala de aseară de la Ferma Vedetelor! După asta fug să-mi termin rochia de mireasă”, le mărturisea tania Popa fanilor ei de o rețea de socializare înainte de eveniment.

„Și rochiță din aceastã seară minunată!#10ani  #dragostearezista”, mai spunea vedeta.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 21-27 mai 2018


 

Close
Închide
  Close