Mergi direct la conținut »
Tavi Clonda s-a certat cu Gabriela Cristea din cauza banilor. "S-a panicat, i s-a făcut teamă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tavi Clonda s-a certat cu Gabriela Cristea din cauza banilor. "S-a panicat, i s-a făcut teamă"

Tavi Clonda s-a certat cu Gabriela Cristea din cauza banilor. „S-a panicat, i s-a făcut teamă”

Muzicianul Tavi Clonda a mărturisit că au existat discuții între el și partenera sa de viață, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, din cauza banilor.

De Dana Aramă,

Deși formează o familie perfectă, și în cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda există discuții. Cel care a declarat public acest lucru a fost chiar Tavi Clonda. Acesta a povestit despre o discuție pe care a avut-o în trecut cu soția sa, Gabriela Cristea, din cauza banilor.

„Că tot vorbim de bani, trebuie să recunosc că m-am certat la un moment dat cu soţia mea din cauza banilor… Mă rog, s-a creat o tensiune când am cumpărat terenul unde ne-am făcut casa. Atunci am dat ultimii bani din casă pentru această achiziţie. Pur şi simplu am rămas cu puţini bani spre deloc. O săptămână a fost mai greu…

Eee, Gabi nu a fost de acord să cumpărăm terenul când a făcut socotelile şi şi-a dat seama că rămânem fară niciun ban în casă. S-a panicat, i s-a făcut teamă, mai ales că ea are nişte traume cauzate de problemele financiare. Până la urmă am convins-o că ne descurcăm noi, că o să fie bine, şi am luat decizia bună împreună.

Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică la început. A fost o tensiune puternică atunci! A, dacă-mi aduc bine aminte, la fel s-a întâmplat şi când am cumpărat maşina”, a mărturisit Tavi Clonda la o emisiune, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena.

Citește și: Au inventat kilometrul de 800 de metri la asfaltări, ca să poată să dea șpagă pentru PSD și pentru familia Cosma! Ce declarații își retrag infractorii condamnați pentru corupție și martorii în fața secției de procurori conduse de Adina Florea

Close
Închide
  Close