MENIU CAUTĂ
06 Ian. 2016 18:19 , de Dana Aramă

Telenovelă fără sfârșit! Cristi Borcea pusese ochii pe o blondă din showbiz! Ce reacție a avut aceasta la avansurile lui

Distribuie

Cristi Borcea este mare iubitor al frumuseții feminine, motiv pentru care a fost atras de foarte multe femei frumoase și cunoscute din showbiz-ul autohton.
Acum că afaceristul se află din nou în centrul atenției ca urmare a faptului că se speculează că Valentina Pelinel este însărcinată cu el, ies la iveală noi și noi detalii despre trecutul amoros al lui Cristi Borcea.
Acesta i-ar fi făcut curte unei alte blonde din showbiz-ul românesc, însă aceasta i-a dat cu flit, după cum a mărturisit chiar ea în cadrul emisiunii "Teo Show", de la Kanal D.
Este vorba despre creatoarea de modă Sonia Trifan.
"Timp de câteva săptămâni mi-a trimis flori, deși noi nu vorbisem niciodată. Orice femeie s-ar fi simțit flatată de aceste gesturi", a spus Sonia Trifan.

„Eu nu m-am cuplat niciodată cu un bărbat însurat sau care a fost însurat, chiar daca era divorțat… Nu imi place să intru în casa cuiva, în trecutul cuiva”, a adăugat ea.

„Nu mi-a plăcut. Nu era genul meu. Era însurat, curta multe fete din showbiz”, a mai spus Sonia Trifan despre Cristi Borcea.
Cristi Borcea este din nou în centrul atenției după ce, pe 4 ianuarie 2016, fostul model Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată cu primul ei opil. Despre bebeluș se speculează că este făcut cu Cristi Borcea, pe care blonda l-a vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima dată înainte de Revelion.
Cristi Borcea este căsătorit cu Alina Vidican, cea care, după anunțul făcut de Valentina Pelinel, i-a aruncat vorbe grele blondei.
 
 

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii