MENIU CAUTĂ
19 Iun. 2018 17:22

Teo Trandafir va prezenta „Vrei să fii milionar”. Schimbare majoră pentru vedeta de televiziune

Distribuie

Schimbare majoră în cariera moderatoarei de televiziune Teo Trandafir. Vedeta va avea un nou proiect la TV: va prezenta emisiunea "Vrei să fii milionar".

Teo Trandafir se pregătește pentru un nou poiect în ceea ce privește viața sa profesională. Vedeta este moderatoarea emisiunii Teo Show, de la postul de televiziune Kanal D. Teo Trandafir va mai avea însă pe mână și un alt proiect.

Potrivit paginademedia.ro, Teo Trandafir va prezenta emisiunea „Vrei să fii milionar”, de la același post Tv.

Este prima dată când show-ul va avea, în România, o prezentatoare – până acum, gazda emisiunii era Virgil Ianțu.

Emisiunea va fi pe Kanal D în grila de toamnă. Oficialii Kanal D nu au comentat informația potrivit căreia Teo Trandafir ar urma să prezinte emisiunea.

Show-ul a fost difuzat pentru prima dată în anul 2000, sub numele „Vrei să fii miliardar”, la Prima TV și a fost prezentat de Virgil Ianțu. În anul 2003 postul de televiziune a întrerupt difuzarea emisiunii.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micile ecrane din România. Vedeta a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de succes la public. Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, este mama unei fete adoptate, Maia.


Citește și: DOCUMENT / Legea offshore, noua Roșia Montană. Petroliștii primesc scutiri de taxe și derogări de la legea patrimoniului


 

Citește mai multe despre cariera, proiect, schimbare, show și vrei sa fii milionar pe Libertatea.

Comentarii