MENIU CAUTĂ
22 Feb. 2014 15:19 , de Alina Dan

ŢI SE RUPE SUFLETUL! Iată GESTUL pe care L-A FĂCUT ROMANIŢA la PARASTASUL de 40 de zile al lui Adrian Iovan | FOTO şi VIDEO

Distribuie

Romaniţa (49 de ani) şi partenerul ei, avocatul Iulian Gogan (27 de ani), dar şi fiica pilotului, Irina, au mers în munţi, chiar în locul unde s-a prăbuşit avionul pilotat de Adrian Iovan, pentru a cinsti memoria acestuia, dar şi a studentei Aurelia Ion, care şi-a pierdut viaţa în acelaşi tragic accident.
Slujba de pomenire a fost oficiată de un sobor de preoţi şi la ea au participat aproximativ 300 de săteni din Horea, mai puţin salvatorii celor cinci supravieţuitori ai accidentului aviatic.
„Ei vor face mâine o pomenire la biserică”, ne-a declarat unul dintre moţii prezenţi.
La finalul ceremoniei religioase, Romaniţa a făcut un gest care a impresionat întreaga asistenţă: a ataşat coroniţei din flori albe pe care a depus-o la crucea ridicată de săteni un avion din lego, trimis de fiul lui Adrian, Albert.
Creatoarea de modă a dus în creierii munţilor un gest mai urban: la finalul slujbei, ea şi o parte dintre cei prezenţi, dar şi partenerul ei, au aprins lampioane roşii, pe care le-au înălţat în memoria lui Adrian şi a Aurei Ion.
 
 
 

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI! pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii