De Viorel Tudorache,

Andreea Chira l-a cunoscut pe moldoveanul Pavel Efremov pe rețelele de socializare, iar muzica i-a unit, chiar dacă locuiesc la 900 de kilometri unul de celălalt. Pavel studiază în prezent în Detmold, Germania.

”Ideea ne-a venit în aceasta perioadă dificilă de carantină, ne-am gândit să aducem împreună două instrumente tradiționale românești. Mă bucur că prin intermediul rețelelor de socializare ne-am unit în realizarea acestui video. Mi s-a părut și mai interesant faptul că nu ne cunoaștem personal, iar Pavel este originar din Republica Moldova și, bineînțeles, mi-a făcut cu atât mai multa plăcere să colaborăm”, a explicat talentata naistă pentru Libertatea.

”Este foarte plăcut să cunoști astfel de oameni, alături de care poți crea ceva frumos, chiar dacă suntem la 900 km. Cu siguranță, timpul ne va uni în curând pe o scenă! Sperăm să vă placă cadoul nostru pentru voi din casele noastre, fără posibilități audio-tehnice deosebite, dar cu mult suflet! Și nu uita niciodată – Muzica îți permite să atingi!”, a scris Pavel Efremov pe pagina sa de Facebook.

Andreea Chira este o tânără naistă talentată, născută în București.
A absolvit Colegiulu Naţional de Arte “Dinu Lipatti”.

Citeşte şi:

Ludovic Orban, la plecarea ajutoarelor pentru Republica Moldova, luate prin licitatia facută în doar patru zile. „Sper să nu încerce unii să exploateze politic acest gest”

VIDEO | O angajată a unui restaurant din Canada a fost încătușată după ce a dansat în costum de Storm Trooper, având o armă de jucărie

Țigările mentolate vor dispărea de pe piața românească de pe 20 mai

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare