Mergi direct la conținut »
Trupa Rammstein a dat în judecată statul german! Cere despăgubiri de 66.000 de euro!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trupa Rammstein a dat în judecată statul german! Cere despăgubiri de 66.000 de euro!

Trupa Rammstein a dat în judecată statul german! Cere despăgubiri de 66.000 de euro!

Trupa Rammstein, celebră în întreaga lume pentru show-urile spectaculoase și pentru imaginile și versurile provocatoare dă în judecată statul german, după ce în 2009 autoritățile le-au cenzurat albumul "Liebe ist für alle da" (Dragostea este pentru toți).

Potrivit ziarului german Deutsche Welle, artiștii au semnat o plângere împotriva Germaniei pentru cenzurarea temporară a albumului și cer daune de 66.000 de euro, după cum a confirmat și un purtător de cuvânt al Tribunalului Regional din Bonn.

În 2009, Departamentul federal pentru mass-media nocivă asupra tinerilor, o agenție guvernamentală din Germania, responsabil pentru listarea lucrurilor care ar putea dăuna tinerilor, a decis că unul dintre cântecele de pe album, „Ich du dir weh” (Te rănesc) și pozele din broșura de însoțire a cd-ului, erau „brutale” și „imorale”, fapt pentru care întregul album a fost cenzurat.

Din momentul în care o lucrare este listată de către organizație, nu i se poate face publicitate și poate fi vândută doar sub anumite condiții stricte, limitându-i potențialul succes. În urma acestei decizii, cei sașe membrii ai mponenții trupei susțin că au fost nevoiți să distrugă sau să depoziteze aproximativ 85.000 de copii ale albumului. Procesul va avea loc în vară.

Close
Închide
  Close