Mergi direct la conținut »
Tudor Chirilă a întrerupt un spectacol de teatru la Arad, supărat pe fotografi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Tudor Chirilă a întrerupt un spectacol de teatru la Arad, supărat pe fotografi

La Festivalul Internațional de Teatru Nou, care a avut loc zilele trecute la Arad, Tudor Chirilă s-a remarcat pe scenă nu numai prin talentul actoricesc, ci și prin atitudinea intransigentă.

După începerea spectacolului „In a Forest Dark and Deep”, care s-a jucat în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, cu publicul pe scenă, actorii au avut la dispoziție un spațiu de desfășurare extrem de restrâns, foarte aproape de spectatori.

La un moment dat, enervat peste măsură de aparatele de fotografiat, al căror zgomot nu contenea, Tudor Chirilă a întrerupt piesa. „Îmi pare foarte rău, dar așa nu putem juca! Sunt nevoit să opresc aici spectacolul. Este extrem de greu să ne concentrăm în condițiile în care, de când am intrat pe scenă, auzim doar declanșările enervante ale aparatelor foto, pentru că fotografii nu au fost în stare să-și achiziționeze măcar un amortizor pentru sculele lor”, ar fi spus actorul pe scenă, citat de publicația Special Arad.

Vizibil iritat, Chirilă a adăugat că el și colegii vor relua spectacolul. Înainte să iasă afară pe ușă, a mai spus publicului să ia această scenetă ca pe o repetiție. Ulterior, spectacolul a fost reluat fără alte incidente.


Iohannis a amânat ceremonia din 20 mai, dedicată victimelor comunismului, pentru a „elimina orice fel de suspiciune cu privire la asocierea cu perioada electorală”

10 protestatari, ridicați de jandarmi la Topoloveni, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea. Explicațiile Jandarmeriei Argeș

Close
Închide
  Close