Mergi direct la conținut »
UNTOLD 2018, între admirația Andreei Esca și afuriseniile preotului Metean. ”Oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi„ vs ”să lepădăm dar lucrurile întunericului...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > UNTOLD 2018, între admirația Andreei Esca și afuriseniile preotului Metean. ”Oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi„ vs ”să lepădăm dar lucrurile întunericului...”

UNTOLD 2018, între admirația Andreei Esca și afuriseniile preotului Metean. ”Oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi„ vs ”să lepădăm dar lucrurile întunericului…”

E cel mai mare festival organizat în România.

Untold 2018 schimbă fața Clujului pentru 4 zile și naște controverse.

Părerile sunt împărțite, unii spun ca e cool, că e super-atmosferă, că sunt oameni mișto și spectacolul e pe cinste. Alții afurisesc – un preot clujean s-a făcut remarcat în mod special – sau îl înjură pe primarul Boc.

Un lucru e cert. Untold pune Clujul pe harta distracției în Europa. Și în lume, dat fiind că la festival au venit și turiști din State sau din America de Sud.

În cifre, Untold 2018, care se desfășoară între 2 și 5 august, arată cam așa:

250 de artiști. 10 scene. 350.000 de persoane așteptate în 4 zile de festival. 7000 de persoane care lucrează, dintre care 1200 de voluntari. Perimetrul festivalului, 8 kilometri. Cabluri electrice cu greutatea totală de 25 de tone. 350 de camieoane pentru transportul logistic. 1800 de jandarmi, polițiști, pompieri și medici.

Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a doua seară Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo,Kygo, Tiesto, Don Diablo şi KSHMR.

”Clujul are de câştigat datorită acestui Festival zeci de milioane de euro”

Prezentă la festival încă din prima zi, vedeta PROTV Andreea Esca și-a făcut publică părerea.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Pentru mine e o demonstraţie că orice se poate dacă există întreprinzători (particulari sau nu) cu idei şi voinţa şi autorităţi locale deschise la minte şi care îşi doresc de-adevăratelea binele oraşului lor.

În Parc, toată lumea e prietenă cu toată lumea, oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi, veniţi cu copii şi cu amici ca să stea în aer liber, să mănânce, să bea, să asculte muzică, să danseze, să-şi facă părul, să-şi pună tatuaje provizorii, să se pozeze şi să se împrietenească cu alţi oameni. În afară Parcului, tot oraşul este plin! Cu toate că există locuitori care, pe bună dreptate, sunt sufocaţi de avalanşa de turişti trebuie să nu uităm totuşi, ca în câteva zile, Clujul are de câştigat datorită acestui Festival zeci de milioane de Euro.”  a fost de părere Esca.

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO
Recomandări

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO

”Aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult”

E mesajul unui preot din Cluj, Claudiu Metean, care și-a exprimat astfel părerea față de un festival ”satanic”. Noaptea e pe sfârşite; ziua este aproape. Să lepădăm dar lucrurile întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii. Să umblăm cuviincios, ca ziua: nu în ospeţe şi în beţii, nu în desfrânări şi în fapte de ruşine, nu în ceartă şi în pizmă; Ci îmbrăcaţi-vă în Domnul Iisus Hristos şi grija de trup să nu o faceţi spre pofte. scrie preotul pe Facebook.

“UNTOLD este un abuz urban, un mod de a face ilegalul legal”

Parte din cetățenii Clujului nu sunt deranjați neapărat de aspectul ”satanic” al festivalului, ci de disconfortul pe care îl aduce în liniștita urbe ardeleană. “UNTOLD este un abuz urban, un mod de a face ilegalul legal. Traficul e ca în noiembrie la ore de vârf, transportul în comun deviat, spitalele & locuitorii din jurul parcului central sunt terorizati, muzica se aude puternic ORIUNDE în oraş. De luni încolo, mărunțisul încasat de primăria Cluj de la cei care organizează tămbălăul asta nu va ajunge nici pentru renovarea parcului.” e de părere profesorul univesitar Claudiu Turcuș, profesor asociat al Universității Babeș-Bolyai.

Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima dată. Ce l-au întrebat anchetatorii
Recomandări

Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima dată. Ce l-au întrebat anchetatorii

Primarul Boc are parte și de criticile altor cetățeni din Cluj-Napoca, dar e susținut, în schimb, de majoritatea tinerilor, încântați că un eveniment de o asemenea amploare are loc în orașul lor. De altfel, Emil Boc a ales să- și asume nu doar decizia de a organiza UNTOLD, ci și prezența în public la concerte.

CITEȘTE ȘI

VIDEO/ Ce acrobații făceau Cornel Marinescu și Sorin Bochiș, piloții implicați în accidentul aviatic din Suceava

FOTO/ Două avioane s-au ciocnit în zbor în județul Suceava! Unul din piloți a murit, celălalt e în stare gravă

Cine sunt cei doi piloți implicați în accidentul aviatic de la Suceava. Aveau mii de ore de zbor la manșă

 

Close
Închide
  Close