Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Vali Crăciunescu a dus muzica de acordeon în China. “A fost o aventură frumoasă”

Vali Crăciunescu a dus muzica de acordeon în China. “A fost o aventură frumoasă”

În vreme ce majoritatea artiștilor noștri trage către Anglia și America ori alte țări vestice unde sunt mari comunități de români, Vali Crăciunescu a plecat să cucerească Estul. China, mai exact.

De Florian Gheorghe,

Vali Crăciunescu și a sa Cooperativa 9 au susținut cinci concerte în Shanghai, iar între cântări, s-au lăsat fermecați de metropola chineză.

“A fost o aventură frumoasă, în care am avut un public de vis! Ne-am bucurat să descoperim un oraș cosmopolit, cu zgârie-nori năucitori, unul din cele mai uimitoare orașe în care am mai cântat și doar am mai fost și în metropolele americane”, ne-a mărturisit solistul cu acordeon.

“A fost o experiență unică, începând de la cea culinară, atât de diferită, pe care am încercat să o descoperim pe stradă, în orele de pauză, dar și tehnologică – au un tren cu levitație magnetică, merge cu 430 kilometri pe oră! Asta impresionează mai mult ca orice! Și mai e Shanghai Tower, a doua cea mai înaltă clădire din lume, de 632 metri”, a adăugat Vali, care a fost însoțit în China de Dan Blueman (voce), Radu Miculița (chitară) și Adrian Măciucă (clape și sintetizator).

Close
Închide
  Close