Mergi direct la conținut »
Vica Blochina, Andrei Ștefănescu, Dima Trofim și Anca Neacșu intră în jocul măștilor, la Scena misterelor | FOTO Galerie foto
13imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vica Blochina, Andrei Ștefănescu, Dima Trofim și Anca Neacșu intră în jocul măștilor, la Scena misterelor | FOTO

Vica Blochina, Andrei Ștefănescu, Dima Trofim și Anca Neacșu intră în jocul măștilor, la Scena misterelor | FOTO

Jocul măștilor continuă joi, 18 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi celebrități care se deghizează în personaje spectaculoase și vedete de top, într-o nouă ediție prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

De Dana Aramă,

Vica Blochina, Andrei Ștefănescu, Dima Trofim și Anca Neacșu li se alătură în această ediție vedetelor permanente, Pepe, Dorian Popa, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Rona Hartner și Andrei Duban, care au misiunea să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor.

Cele zece vedete, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, vor intra în jocuri amuzante, unele în premieră pe Scena misterelor, pentru a obține indiciile oferite de prezentatorul Dan Negru. Aceste indicii îi vor ajuta pe artiștii din platou să descopere mai ușor celebritățile deghizate care vor veni în fața lor.

Așa se face că în această ediție, Andrei Ștefănescu și Dima Trofim vor îmbrăca rochii vaporoase de zâne, ca să joace „Prințesa mimează”. „M-am simțit foarte prost, de ce să vă mint. M-am rostogolit, m-am dat peste cap, m-am lălăit, m-am bălărit, și al meu… pământ”, spune Andrei Ștefănescu, la finalul probei.

Tot atunci, Anca Neacșu și Vica Blochina vor fi desemnate să urce pe Taurul mecanic. Una dintre probele consacrate ale show-ului este aceea în care Romică Țociu, co-prezentatorul emisiunii, mimează o piesă, iar vedetele din platou trebuie să o ghicească.
„Mima lui Țociu este momentul meu preferat din acest show. Îi sunt un fan dedicat”, spune Dorian Popa.

Citește și: Recomandările culturale ale săptămânii. De la musicalul după povestea lui Robinson Crusoe la romanul care ne pune în capul unui bărbat singular

 

Close
Închide
  Close