UPDATE 8 martie, 17.55: Vica Blochina a revenit astăzi cu detalii despre situația care a adus-o în pragul disperării. Lituanianca a mărturisit că nu duce un război doar pentru ea. ”Am solicitat suma de 500.000 Euro considerând că în acest fel se vor stopa pentru viitor astfel de practici imorale. Oricum nici o sumă de bani nu poate fi suficientă pentru a acoperi suferința unei persoane atunci când este jignită public într-un mod foarte dur”, a declarat Vica.

Marți, la ora 10.00 fix, Vica Blochina și avocata ei Mihaela Popescu au intrat în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. După aproape 20 de minute, timp în care anchetatorii i-au înregistrat plângerea și i-au primit probele care, spune ea, îl incriminează pe Victoraș, fosta balerină a încheiat discuția cu procurorii și și-a văzut de ale ei.

Din păcate este o poveste nefericită cu un personaj pe care l-am considerat prieten. Săptămâna trecută l-am dat în judecată pe domnul Victor Micula, dar de când a apărut pe portalul instanței trăiesc un coșmar”, ne-a declarat Vica Blochina chiar în fața instituției unde își caută dreptatea.

Proces pentru încălcarea onoarei și demnității. Prețul – 500.000 de euro

Avocata Mihaela Popescu, apărătoarea lituaniencei, ne-a explicat în termeni juridici cum s-a scris istoria acestei plângeri penale care îl vizează pe Victoraș Micula.

”S-a înregistrat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 o plângere penală pentru hărțuire și amenințare. Este vorba despre consecințele faptului că domnul Victor Micula a avut o atitudine absolut deplorabilă după înregistrarea  pe rolul Tribunalului Bihor a unei acțiuni prin care doamna Vica solicita  daune morale pentru prejudiciu nepatrimonial prin încălcarea onoarei și demnității pe care a produs-o domnul Micula”.

Vica blochina i-a făcut plângere pentru hărțuire și amenințare lui Victoraș Micula

Victoraș Micula va trebui să de explicații procurorilor pentru amenințările telefonice despre care vorbește Vica Blochina 

Vica Blochina spune că primește sute de telefoane de amenințare de la Victoraș și de la amicii lui

De ce a lituanianca a ”dublat” chemarea în instanță a lui Victoraș cu o plângere penală pentru hărțuire și amenințări? Mama copilului lui Victor Pițurcă susține că de când a îndrăznit să-l cheme în fața judecătorilor pe Victoraș acesta îi face face un coșmar. ”Armele” fiului omului de afaceri orădean ar fi sutele de telefoane de amenințări venite din partea lui sau a amicilor săi pe care o vizează non-stop pe fosta balerină.

Ad placeholder
COVID-19 vs gripa din 1919 în New York. Numărul de decese din primele luni de pandemiei este mai mare decât acum 100 de ani
Recomandări
COVID-19 vs gripa din 1919 în New York. Numărul de decese din primele luni de pandemiei este mai mare decât acum 100 de ani
 

Vedeta de televiziune se teme pentru viața ei și a copilului ei

Am fost și sunt sunată de zeci de ori pe zi și amenințată de Victor Micula și de terți, de amicii lui. Ulterior a recunoscut (n.r. Victoraș Micula) și mi-a zis că o să vorbească cu ei să nu mă mai amenințe și să nu mă mai înjure…Mă tem foarte tare pentru siguranța familiei mele. Mă tem pentru viața mea. Sunt mamă singură și am de-aface cu oameni care au avut grijă să mă avertizeze că au putere și bani. Îmi este foarte frică. Copilul meu a suferit foarte mult, patru zile nu a ieșit în curte să se joace pentru că vecinii și copii au întrebat ce s-a întâmplat”, a povestit Vica felul în care este terorizată de ceva vreme.

Urmează audierile tuturor celor implicați: Victoraș Micula, Vica Blochina și amicii fiului de milionar

După ce a făcut acest pas, vedeta de televiziune va aștepta ca anchetatorii să o caute și să o cheme la audieri. Firește, în toată această poveste cu plângeri penale, procese, amenințări, oameni cu bani și cu jigniri aduse public va fi ascultată și versiunea lui Victoraș Micula, un personaj despre care Vica spune că i-a fost chiar prieten.

”Am filmat multe episoade la un reality show, a fost frumos…Apoi m-a înjurat, m-a jignit. De atunci nu ne-am mai văzut. La început l-am rugat frumos să mă lase în pace, să nu mă mai sune să mă înjure. Într-o zi m-a sunat de cel puțin o sută de ori. M-a luat peste picior dacă am bani de taxa de timbru, unde mă cred, în Saint Moritz ca să-i cer lui 500.000 de euro”, spune blonda.  

 

 

 

Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
PARTENERI - GSP.RO
Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
HOROSCOP
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
RECOMANDĂRI