Mergi direct la conținut »
Victor Slav e amfitrionul petrecerilor din cluburi, de când a intrat în pauză la TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Victor Slav e amfitrionul petrecerilor din cluburi, de când a intrat în pauză la TV

Victor Slav e amfitrionul petrecerilor din cluburi, de când a intrat în pauză la TV

Chiar dacă emisiunea „Vulturii de noapte” nu mai este în grila de la Kanal D (cel puțin provizoriu, pentru că emisiunea va reveni pe post în aprilie), Victor Slav nu stă degeaba. Împreună cu colegul Cătălin Cazacu, este amfitrionul petrecerilor organizate de corporații sau la nunți, botezuri și alte petreceri de soi. 

De Denisa Macovei,

În ciuda speculațiilor legate de starea financiară a lui Victor Slav după ce show-ul „Vulturii de noapte” a fost scos provizoriu de pe post, se pare că prezentatorul TV nu stă deloc rău cu banii. Astfel, deși nu mai apare momentan la TV, Victor încasează salariul de câteva mii de euro. Turcii au vrut să-l țină agățat, pentru că îl vor readuce în scurt timp pe micul ecran. Mai exact, odată cu reorganizarea grilei, acesta va reintra pe post din 9 aprilie.

Pauza i-a prin tare bine lui Victor, care e, practic, plătit de televiziune să… stea acasă! Având o grămadă de timp liber la dispoziție, până reîncepe emisiunea, prezentatorul a decis să devină amfitrion la petrecerile din cluburi sau la cele organizate de corporații, dar și la nunți și botezuri, dacă e solicitat. Nu s-a angajat să asigure distracția singur, ci alături de colegul și bunul lui prieten Cătălin Cazacu. Cei doi au de lucru aproape la fiecare sfârșit de săptămână!

Victor Slav e amfitrionul petrecerilor din cluburi de când nu mai are emisiune

„Am niște proiecte cu Victor Slav. Mergem prin cluburi, unde facem distracție. Vrem să mai muncim așa, pentru că ne place tare”, ne-a explicat Cătălin Cazacu, mărturisindu-ne că nu este exclus să-l coopteze și pe Giani Kiriță, în funcție de disponibilitatea lui.

Victor Slav e amfitrionul petrecerilor din cluburi de când nu mai are emisiune

Jorge i-a luat locul în grila de programe

Provizoriu, pe locul lăsat liber de show-ul „Vulturii de noapte” producătorii au decis să reintroducă edițiile filmate și încă nedifuzate ale emisiunii prezentate de Jorge, „Super Potriveala”. Această decizie vine ca urmare a faptului că Jorge este din nou în atenția publicului, după participarea la emisiunea „Ferma” (PRO TV), unde a intrat în câteva dispute, stârnind astfel interesul telespectatorilor.


GALERIE FOTO | Metroul din Stockholm, cea mai scumpă galerie de artă din lume! Pictură, sculptură, design și graffiti în 90 de stații din subteranul capitalei suedeze

Close
Închide
  Close