Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Adrian Nartea apelează la soacră să-l scoată din încurcături.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Adrian Nartea apelează la soacră să-l scoată din încurcături. "Nu cred că s-ar supăra dacă o chemăm și de Revelion"

VIDEO/ Adrian Nartea apelează la soacră să-l scoată din încurcături. „Nu cred că s-ar supăra dacă o chemăm și de Revelion”

Adrian Nartea, actorul care îl va interpreta pe Vlad în serialul cu același nume ce va fi difuzat în 2019 la PRO TV, are o minunăție de fetiță, pe care a ales să o crească fără ajutorul unei bone. Din când în când, apelează la soacră să aibă grijă de cea mică, pentru a se putea bucura de câteva clipe intime cu partenera lui de viață.

De Denisa Macovei,

Adrian Nartea apelează la soacră să-l scoată din încurcături

 

Actorul Adrian Nartea a găsit rețeta unei vieți fericite și a echilibrului dintre planul profesional și cel personal. Profesional, acceptă numai proiectele care-i plac, iar personal… petrece mult timp cu familia. Adrian și Alina, soția lui, au decis s-o crească fără ajutor pe Mara, fetița lor, chiar dacă asta le încurcă un pic programul. Singura la care apelează, din când în când, pentru a sta puțin cu copila este mama Alinei, soacra actorului. Cel mai probabil, tot soacra îi va scoate din încurcătură și în noaptea dintre ani, pentru că, deși, de obicei, preferă să dea petrecere la ei acasă, ca s-o aibă alături pe Mara, acum, că fata a mai crescut, se gândesc s-o lase cu bunica ei și să plece la petrecerea unor prieteni.

Adrian Nartea apelează la soacră să-l scoată din încurcături

„De Sărbători, când petrecem în familie, e normal să fim cu Mara, dar când sunt petreceri din acestea, cum este Revelionul, când cei mici trebuie să doarmă, găsim noi pe cineva să stea acasă să doarmă cu cea mică. O aducem și pe soacră de la Suceava. Nu cred că s-ar supăra dacă o chemăm de Revelion, ba cred că s-ar bucura să ciocnească un pahar de șampanie fără alcool și fără zahăr”, ne-a declarat actorul.

VIDEO: Cosmin Nistor/ FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close