De Denisa Macovei,

Obligați să o însoțească sunt jucătorii pe care îi impresariază. Chiar dacă toți copiii ei și prietenele apropiate o sfătuiesc să facă shopping online, economisind astfel destul timp, Anamaria Prodan nici nu vrea să audă.

„Nu pot online. Fata mea mă obligă, de fapt, toată familia mă obligă, dar nu pot până nu văd, până nu ating. Sunt de modă veche. Trebuie să probez, să mă sucesc, să mă învârtesc! Niciodată nu am nimerit când am cumpărat online, ba îmi erau mari, ba îmi erau mici. Așa că eu când plec pe undeva, mă duc în magazine. Colind câteva ore”, ne-a mărturisit impresara de fotbaliști, care susține că nu numai că nu o deranjează, dar chiar nu concepe să-și reînnoiască altfel garderoba.

Jucătorii au răbdare, familia ei, nu!

 Dat fiind faptul că nimeni nu are răbdare cu ea să meargă prin magazine, Anamaria a găsit imediat soluția pentru ca deplasările ei în străinătate, pentru semnarea contractelor, să se încheie nu doar cu sărbătorirea fotbaliștilor, ci și cu o sesiune de shopping. Mai în glumă, mai în serios, Prodan și-a anunțat jucătorii că principala clauză contractuală este ca atunci când călătoresc în afara țării, să se înarmeze cu răbdare și să o însoțească la cumpărături.

„Nu prea are nimeni răbdare cu mine. Rebecca are un pic, și Sarah, când vrea ceva, Bebe, deloc, doar Luca mai merge cu mine. În schimb, jucătorii mei trebuie să meargă cu mine, să-și dea cu părerea”, ne-a mai spus impresara.

VIDEO: Dumitru Angelescu


Cât câștigă un casier în România versus alte state din UE. Cerințele și beneficiile postului

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'
GSP.RO

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'