MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO/ Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor. ”E o aventură, dar m-am obișnuit”

Distribuie

Toată lumea știe că Anca Sera și Adi Sînă au o familie numeroasă, cu 5 copii, însă puțini știu că în casa lor sunt mereu și copiii de pe stradă. Mai mult, Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor, în afara celor 4 micuți ai ei.

Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor

Pentru Anca Serea mult nu e niciodată prea mult. Așa se face că pe lângă cei patru copii ai ei pe care îi duce în parc aproape în fiecare seară, fosta prezentatoare TV este însoțită și de cei ai vecinilor sau ai prietenilor.

„Nu doar că mergem cu copiii noștri, mai vin și vreo 2-3 vecini, că aia e. Ne e milă de ei și când plecăm, fiindcă ei se joacă tot timpul împreună, sunt o gașcă mare, nu poți să le zici că am plecat și ei stau acasă. Unii părinți muncesc până mai târziu sau nu sunt acasă în momentul respectiv și îi mai luăm cu noi și pe ceilalți pentru că așa e normal. Dar și ai noștri mai stau peste zi la ceilalți copii acasă. Deci cumva este o situație „win-win”. Recent am fost cu doi vecini gemeni, Darius și David, ai noștri patru și încă o vecină, deci șapte copii, dar eram și cu mămica băieților. E o aventură, dar m-am obișnuit”, ne-a povestit Anca, mărturisindu-ne că este foarte supărată din cauza faptului că în parcurile din Capitală sunt extrem de multe insecte și nu-și poate lăsa copiii în voie.

Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor

Când mergem în parc și sunt expuși mai multe ore la soare și au fie niște pălării de soare cu protecție, fie hăinuțe, dar nu întotdeauna, asta ca să nu mințim poporul cu interviurile. Apropos de protecția solară, mai am grijă să am batonul acela sau spray-urile antiinsecte pentru că sunt alergici la mușcăturile de insecte. La cel mic nu funcționează din păcate acele brățări anti țânțari. ”

Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor

Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor fără bonă

Chiar dacă din exterior poate părea că Anca este degajată și relaxată tocmai pentru că are o „armată” de bone, ei bine, nu numai că are o singură femeie care o ajută cu cei 5 copii, dar în vacanța de vară a micuților, bona își ia concediu.

„Toate bonele să mă caute pe mine. Bona noastră și-a luat și ea vacanță 3 luni de zile, până în septembrie și sunt cumva depășită de situație, trebuie să recunosc, cu gătitul, și cu spălatul și cu tot felul de activități că acum avem și călărie, și înot, și engleză, nici nu mai știu ce mai avem. Dacă o doamnă căreia îi plac foarte-foarte mult copiii vrea să ma ajute, o aștept. Nu avem nevoie de menaj sau altceva, ci mai degrabă de o companie bună și care să fie prietenoasă și atentă cu copiii, a mai spus soția lui Adi Sînă, completând că are noroc că David, fiul ei cel mai mare, este un sprijin de nădejde.

Anca Serea merge în parc și cu copiii vecinilor

David încă nu este în pragul crizei adolescentine, încă nu a avut nicio criză din asta de rebeliune sau de supărare cu noi adulții și încă se bucură de compania noastră. De exemplu este foarte atent și își iubește foarte mult frații mai mici. Și mă ajută foarte mult. E drăguț. Pe lângă casa plină de copii, Anca și Adi mai au și câteva animale, așa că la ei acasă nimeni nu se plictisește niciodată.

 

Tocmai ce și-a luat Sarah pisică, un pui de pisoi. Oreo îl cheamă. Are cred 2 săptămâni și este luat de la un centru. Ni s-a rupt inima tuturor pentru că era pricăjit, vai de el. Am avut și canar, și papagal, iar acum avem un acvariu foarte mare cu pești, avem trei căței și o pisică”, a mai completat Anca.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Pepe își dorește un băiat, dar rămâne cu dorința. ”Cel de-al treilea copil nu mai vine, nu vrea Raluca”

Citește mai multe despre Adi Sina, bona, parc și Vedete pe Libertatea.

Comentarii