MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO | Anghel Damian, din serialul „Vlad”, a urât actoria din cauza părinților! „E o meserie care te ia și te duce departe de familie”

Distribuie

Cu mama și tatăl regizori și producători, Anghel Damian părea să aibă drumul bătătorit în cinematografie, însă, culmea, părinții nu l-au îndrumat, nici susținut să aleagă această profesie. Colegele de clasă din liceu poartă „povara” alegerii lui.

Anghel Damian

Anghel Damian, actor din distribuția serialului „Vlad”

Deși a crescut înconjurat de actori și oameni de film și de teatru, ambii părinți având o carieră în acest domeniu, Anghel Damian, interpretul lui Adrian în serialul „Vlad”, susține că nu a moștenit această pasiune de la părinții lui. Din contră!

„În copilărie, instinctul meu a fost să mă îndepărtez cât mai mult de mediul ăsta. Mi s-a părut că nu e pentru mine. Poate și pentru că vedeam, de fapt, și partea nevăzută a meseriei… Părinții mei au avut filmări când aveam eu câteva luni! Au fost plecați în munți câte 6 luni și eu am stat cu bunicii. Nu le zic neapărat evenimente traumatice, dar vedeam că e o meserie mai puțin obișnuită, care te ia pe sus și te duce departe de familie, n-ai un job de la 8 la 17, după care te duci frumos acasă și îți vezi copiii”, ne-a mărturisit tânărul.

Anghel, alturi de colegii de platou

Colegele de liceu l-au „momit” să se apuce de teatru

Totuși, de ce îi era scris n-a scăpat. În liceu, colegele de clasă l-au rugat să intre în trupa de teatru, iar el s-a descurcat impecabil. A fost semnul de care avea nevoie pentru a-și alege profesia: „Cât de mult n-am vrut eu, tot acolo am ajuns! Culmea, nu a venit din partea familiei, ai mei nici măcar nu mi-au sugerat măcar să fac asta. A venit datorită unor colege din liceu care m-au atras în trupa de teatru”.


Citește și: 

Culmea-culmilor! Bazinul olimpic de la Otopeni nu e branșat la rețeaua de apă!

Citește mai multe despre anghel damian pe Libertatea.

Comentarii