Cu o bogată experiență în domeniu, Dana Sota demonstrează în fiecare zi că frumusețea nu ține cont de vârstă, de statut sau de partea financiară, ci efectiv se învață. Chiar dacă acum folosește doar produse de cea mai bună calitate, au existat ani în viața ei când făcea eforturi pentru a-și cumpăra ceva bun. În tinerețe, de exemplu, strângea bani de la colegi pentru cosmetice.
Atrasă de mică de rujurile, fardurile și cremele mamei, Dana Sota a ajuns în prezent să transforme pasiunea pentru beauty într-un business. Acum, situația financiară îi permite să-și ia doar produse de cea mai bună calitate, dar în tinerețe trebuia să facă eforturi pentru a-și achiziționa cosmetice de la firme cunoscute. „Îmi aduc aminte că strângeam bani să-mi iau parfum, strângeam de la colegi, făceam un gen de joc și fiecare lua o sumă mai mare de bani în fiecare lună, prin rotație. Nu-mi mai aduc aminte ce parfum a fost. În orice caz, nu a fost de mass-market, un pic mai ridicat, să zicem”, ne-a povestit Dana Sota.
Dana Sota a făcut roata țigănească pentru primul ei parfum scump
Profitând de prezența ei la un eveniment de lansare a unui nou parfum de nișă, am întrebat-o cum se folosește corect un parfum, din punctul ei de vedere, ca expert în beauty. „Sunt mai multe variante de a-ți da cu parfum. Varianta clasică este pe punctele de puls – în spatele urechii, la încheieturi, în spatele genunchiului. Având în vedere că acum foarte multe parfumuri, arome sunt însoțite de geluri de duș sau de creme de corp, care vin în completarea parfumului și au aceeași aromă, eu cred că este suficient dacă folosim crema de corp, de exemplu, să nu mai dăm cu parfum și pe corp și dăm doar în zona gâtului”. Dana ne-a mai atras atenția că nu e musai să schimbăm parfumul în funcție de anotimp, ci îl putem folosi pe cel de a cărui aromă ne simțim atrași. „Eu nu schimb neapărat parfumul în funcție de sezon, deși vara ar trebui să fie niște mirosuri mai fresh. Eu, dacă sunt îndrăgostită de un miros, îl folosesc până îl termin”.
Recomandări
Casa din Timișoara „naționalizată” de primarul Fritz și locuită de clanul Momiță. Cum au obținut ocupanții strămutarea procesului care vizează evacuarea clădirii