MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Anca Serea și Adi Sînă s-au purtat ca doi adolescenți îndrăgosiți la Viva Party 2018. „Nouă ne place să facem sex”

Distribuie

În timp ce multe cupluri uită de romantism atunci când în viața lor apare un copil, îndreptându-și întreaga atenție către el, Anca Serea și Adi Sînă s-au purtat ca doi adolescenți și s-au sărutat întreaga seară la Viva Party 2018, arătând încă o dată că cei 5 copii nu au schimbat cu nimic „focul pasiunii”.

Anca Serea și Adi Sînă s-au purtat ca doi adolescenți îndrăgostiți

De cum au pășit pe covorul roșu de la Viva Party 2018, Anca Serea și Adi Sînă au oferit un exemplu de familie fericită, și de doi oameni care se iubesc și reușesc să fie romantici cu orice ocazie.

Acest lucru ne-a amintit cum, fix în urmă cu un an, apăreau în această postură și pe coperta revistei Viva. „A fost foarte frumos din punctul meu de vedere, mai ales că am avut ocazia să-i țin mâinile pe posterior”, ne-a povestit Adi Sînă despre experiența de la ședința foto pentru revista Viva, exemplificându-ne în direct. „Ne-am simțit bine. Ce să spun. Când doi oameni se iubesc, se iubesc și atât. Cred că fac lucruri frumoase împreună”, a completat și Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă s-au purtat ca doi adolescenți îndrăgostiți

Anca Serea și Adi Sînă s-au purtat ca doi adolescenți îndrăgostiți în public 

Curioși din fire, nu am putut să nu-i întrebăm cum a decurs ședința foto, mai ales că pe durata interviului cei doi s-au sărutat și nu se puteau dezlipi unul de celălalt.„ Când doi oameni se iubesc, se iubesc și în baie, și în dormitor, că noi ne-am mutat și din baie, în dormitor. La ședința foto pentru Viva am avut senzația, pentru câteva secunde, că suntem singuri acolo și fotograful Marius Bărăgan și echipa erau super entuziasmați, spuneau că e super tare și să continuăm, că acum sunt pozele cele mai reușite. Nouă ne place să facem sex, da”, ne-a mărturisit extrem de sincer artistul, aprobat imediat de soția și mama copiilor lui. „ Ne place să facem poze și poze și poze. Da”, a spus și Anca Serea.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre Adi Sina, Copii și Viva! Party pe Libertatea.

Comentarii